Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3933 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

SmartSketch

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
luger Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.úno.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
SmartSketch
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace luger Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: SmartSketch
    Zasláno: 19.úno.2020 v 10:25
Zdravím,
Jsem tady nový, tak prosím nekamenovat :)
může mi prosím někdo poradit? Mám SmartSketch v4.0 ale zřejmě imperiální verzi. Vytvořím výkres v milimetrech a uložím jako dxf. Když ho znovu otevřu tak se přepočítá na palce. Možná dělám něco špatně.
Používám ho pro CNC plasmu router.
Díky za případné rady nebo zkušenosti
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19266
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2020 v 10:30
Konkrétně SmatSketch neznám, ale jednotky se v DXF určují takto:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
luger Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.úno.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
SmartSketch
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace luger Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2020 v 17:37
Dobrý den,
děkuji za rychlou odpověď.
Podle Vaší rady to funguje, ale je to nepraktické. Pořád to přepisovat a dávat si na to pozor.
Je to starý jednoduchý 2D program a v češtině. Škoda že má tuto špatnou vlastnost s ukládáním dxf.
Nevíte o nějakém jednoduchém 2D programu vhodném pro plasmu ?

Ještě jednou děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19266
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2020 v 22:19
Např. AutoCAD LT nebo Fusion 360. Oba i v češtině, oba s podporou DXF.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,102 sekund.