Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2408 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Kóty v podélňáku

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
janitka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.pro.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace janitka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Kóty v podélňáku
    Zasláno: 11.bře.2020 v 11:30
Dobrý den,
začínám s Civilem 3D 2020 a v podélném řešení jsem konečně našla, kde nastavit kóty, bohužel nemůžu zjistit, jak zajistit, aby se nezobrazovaly pod výkresem, ale klasicky tam, kde mají být. Netušíte, prosím, kde se to přepíná? 
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2259
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.bře.2020 v 12:45
Pokud tím "pod výkresem" myslíte kóty terénu a nivelety na svisličkách pod srovnávací rovinou, tak se s tím smiřte ...
Pokud je to jinak, zkuste popsat lépe
J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1608
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.bře.2020 v 12:47
Dobrý den,
přesně jak píše kolega. Kóty nad srovnávačkou jsou naší resp. Autodeskovou revolucí.

MF
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9456:VIPHromadné kopírování tolerancí v kótách náčrtu.
Tip 7083:VIPJak přepsat kótu Revitu numerickou hodnotou?
Tip 6997:VIPŘetězové kóty v Inventoru.
Tip 4022:VIPJak přenést kótu z modelového do výkresového prostoru?
Tip 3896:VIPRuční zadání 'nesprávného' údaje do kóty Revitu.
Tip 1930:VIPJak převést část kót palcového výkresu na milimetry?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.