Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2883 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zlomky s indexem - AutoCAD2020

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
misa87 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.bře.2020
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
AutoCAD2020
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace misa87 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zlomky s indexem - AutoCAD2020
    Zasláno: 26.bře.2020 v 13:09
Dobrý den,

chci se zeptat zda někdo neví, jak zadám zlomek s dolním či horním indexem viz. 

Připojené souborypdfuploads/95894/Vzorec_2020-03-26_13-07-14.pdf
 ,

nebo jak odstranit rámeček při vložení tohoto vzorce z Wordu do AutoCADU.

Předem děkuji

Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1465
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.bře.2020 v 14:41
Když to vložíte tak to bude OLE ne? Čili nastavíte OLEFRAME.
Zpět nahoru
misa87 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.bře.2020
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
AutoCAD2020
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace misa87 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.bře.2020 v 15:01
Když nastavím OLEFRAME na 0 zobrazí se tam orámování také, ale pouze z vrchní a pravé strany.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1465
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.bře.2020 v 15:10
No a vytiskne se to?
Zpět nahoru
misa87 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.bře.2020
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
AutoCAD2020
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace misa87 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.bře.2020 v 15:17
Bohužel ano
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1465
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.bře.2020 v 15:27
Zpět nahoru
misa87 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.bře.2020
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
AutoCAD2020
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace misa87 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.bře.2020 v 15:35
Vyřešeno

Děkuji za pomoc
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18946
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.bře.2020 v 17:47
Zhruba to napíšete i v MText editoru ale je to dřina...


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9/vzorec.jpg


Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3141:Jak nastavit relativní velikost písma použitou pro zlomky?
Tip 538:Jak zapsat horní nebo dolní index do textu v AutoCADu?
Tip 2474:VIPJak zapnout/vypnout zlomky AutoStack v Mtextu?
Tip 3312:VIPJak do výkresu snadno zapsat matematický výraz či symbol (množiny, integrály, odmocniny, zlomky, matice)?
Tip 2837:Jak znovu zapnout vypnutý dialog automatického zlomku v MTextu?
Tip 8707:VIPVault chyby: Index je mimo rozsah, Odpověď není ve správném formátu XML


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,328 sekund.