Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2657 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Domovská stránka vzhled

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2020 Professional
Stav: Offline
Bodů: 445
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Domovská stránka vzhled
    Zasláno: 10.zář.2020 v 10:49
Zdravím,

včera jsem musel po zamrznutí Inventor ukončit ve správci úloh a od té doby mi Domovská stránka vypadá viz příloha.

Nemáte prosím někdo radu jak to opravit?

Základní IT radu - vypnout/zapnout jsem zkoušel :-)


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 55100/domovska_stranka.JPG


Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
rys-kt4 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 21.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor - PrDSU, Solid Edge
Stav: Offline
Bodů: 326
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rys-kt4 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.zář.2020 v 12:33
Zdravím, dříve mi několikrát pomohlo toto.
Vliv na nové verze ale neznám.
Zkuste, myslím že nic nepokazíte.
JanB.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1418
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.zář.2020 v 12:35
Domovská stránka je v podstatě webová stránka, která je uložená v:
C:\ProgramData\Autodesk\Inventor 2020\WebBrowser

Můžete zkusit zkopírovat obsah tohoto adresáře z jiného počítače. I když nechápu proč by to mělo rozbít právě ukončení Inventoru ze správce úloh.
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2020 Professional
Stav: Offline
Bodů: 445
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.zář.2020 v 12:58
Tak složku WebBrowser jsem zkopíroval z jiného PC ale Domovská stránka zůstala stále stejná (po restartu Inventoru)Cry
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19462
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.zář.2020 v 16:33
Reset v tomto případě nepomůže, nejde o prvek uživatelského profilu. Pokud nepomohla oprava HTML stránky, zkuste Inventor jednou spustit jako Správce nebo jej přeregistrovat - v jeho podsložce Bin spusťte:

inventor.exe /unregister

a poté jej znovu spusťte. Pokud ani to nepomůže, pak asi opravnou instalaci - viz https://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=6315 ;
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2020 Professional
Stav: Offline
Bodů: 445
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2020 v 07:43
Děkuji mnohokrát pane Michle Thumbs UpClap

pomohl ten inventor.exe /unregister


Pavel Šimůnek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10074:VIPInventor 2015 se nespustí se zapnutou Domovskou stránkou.
Tip 9923:Jak vypnout Domovskou stránku zobrazovanou po spuštění Inventoru 2015? (Inventor se nespustí)
Tip 12731:Domovská stránka Inventoru zobrazuje jen makra {{LC.projects_name}}, {{LC.panel_recent}} a podobná.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.