Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
MaDv ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 13.úno.2021 Lokalita: ČR (MS) Používám: AUtoCAD2020/2021, Inventor2019/2020/2021 Stav: Offline Bodů: 11 |
![]() Zasláno: 23.dub.2021 v 10:01 |
Dobrý den,
v AutoCADu ve své vzorové šabloně formátu DWG mám předdefinované bloky s atributy, konkrétně popisové pole. Toto vzorové DWG chci použít i pro tvorbu výkresů v Inventoru. Při načtení této mé DWG šablony Inventorem se mi vše dobře zobrazuje, problém však je, že když z nabídky (vlevo ve stromu) vložím zmíněné popisové pole, naskočí mi dialogové okno tabulky s atributy stejně jak v AutoCADu a můžu jí vyplnit, jenomže vyplněné hodnoty se pak (po potvrzení OK) neukazují v popisovém poli. Více asi řekne přiložený screen. Děkuji.
|
|
![]() |
|
Navara ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Arkance Systems support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 08.zář.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1620 |
![]() |
Pro práci s Inventorem doporučuju popisové pole (běžně rohové razítko) předělat tak, aby vzhled zůstal, ale interní logika byla podle Inventoru. Reference na iVlastnosi, vlastnosti výkresu, atd. Co nejde referencovat, tak předělat na "zadání s výzvou".
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.