Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Konfigurace výchozí šablony INV2023 |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
sucha.ladislava ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 31.led.2020 Lokalita: ČR (HK) Používám: Autocad 2020, Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 15.říj.2022 v 18:44 |
Dobrý den,
v novém Inventoru 2023 je zase něco jinak a jsem z toho zmatená. Často se mi stane, že se mi z ničeho nic změní šablona na DIN apod. Ve starších verzích jsem to dokázala změnit pomocí konfigurace výchozí šablony - viz obrázek. Ale kde to je v nové verzi? Děkuji moc |
|
![]() |
|
MILKA ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 09.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: AIS 2023/WIN10 Stav: Offline Bodů: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdravím, Vyberte kartu Nástroje
![]() ![]() ![]() |
|
Milan Schwarz
TMW, a.s. Dvůr Králové n/L |
|
![]() |
|
Elfenbein ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Arkance Systems support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 01.čvc.2015 Lokalita: ČR (JM) Používám: INVENTOR Stav: Offline Bodů: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Změnu můžete také udělat tak, že vytvoříte nový soubor ze šablony. Uděláte tam změny. Například v Nastavení dokumentu.
A pakto dáte Uložit jako šablonu.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,391 sekund.