Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5516 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Objektová data v Naviswork freedom

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
sisovka Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.zář.2014
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Map 3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 37
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sisovka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Objektová data v Naviswork freedom
    Zasláno: 17.dub.2024 v 12:22
Dobrý den,
mám výkres v autocad map 2020 ve 3D a u 3D objektů (tělesa, povrchy) mám objektová data (výšku, název apod.) Když ale vyexportuju výkres do 3D dwf a otevřu ho v naviswork freedom, tak tam ty objektová data nejsou. Zorazí se mi pouze hladiny, které mám ve výkresu a dále pak objekty, které mají přiřazené své číslo a ve vlastnostech je jen jaký je to povrch nebo těleso a název výkresu. Lze objektová data nějak zobrazit nebo výkres exportovat jinak, aby se mi data v naviswork freedom zobrazovaly? Plnou verzi naviswork bohužel nemám.

Děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.dub.2024 v 12:33
Přes DWF je to sice oklika, ale mělo by fungovat. Musíte zvolit publikování objektových dat - viz např. https://help.autodesk.com/view/MAP/2025/CSY/?guid=GUID-12EF51A4-0A67-450F-B78A-671DEC1D7A69

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sisovka Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.zář.2014
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Map 3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 37
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sisovka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.dub.2024 v 09:02
Děkuji, vyzkoušela jsem první způsob a opravdu tam objektová data vložená jsou. Jen mám problém, protože jsou ve vlastnostech v rozvržení mapy (ve 2D), ale v modelu nejsou. Lze to ještě nějak upravit, aby se mi zobrazovaly OD u 3D objektů v modelu?

Druhý způsob mi nejde vůbec, protože nemám v nabídce to, co uvádíte. Posílám výstřižek
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 58506/Výstřižek.JPG

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4312:VIPVýběr objektů dle obsahu připojených objektových dat.
Tip 7122:VIPJak v DWF zobrazit na kliknutí objektová data prvků mapy?
Tip 7374:VIPJak převést entity s připojenými daty z externí databáze na entity s objektovými daty?
Tip 4648:VIPJak převést MPolygony na 2D křivky se zachováním objektových dat?
Tip 2035:VIPJak změnit výšku vrstevnic dle objektových dat se Z souřadnicí?
Tip 5907:VIPPřevod EED (XData) na objektová data a výkazy.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 1,266 sekund.