Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Catia V5 sheet metal |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
lukkycs
Nováček Přihlášen: 06.úno.2024 Lokalita: Czech Republic Používám: Catia V5 Stav: Offline Bodů: 2 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
Zasláno: 06.úno.2024 v 08:04 |
Dobrý den,
nově jsem začal pracovat v Catii v5 a aktuálně řeším takový problém u plechového dílu. Možná jen nevím, jakým správným způsobem to řešit. Mám namodelovaný nějaký plechový díl a teď bych chtěl nějakou určitou plochu rozšířit (domodelovat si tam rozšíření části plochy pokračující ve stejné tečnosti, jenže pokud si na tu plochu udělám skicu a použiju prvek Wall, tak se mi ta část kterou dokreslím nespojí s tou původní plochou, rozdělí to čárou a neudělá to jako jednu celistvou plochu, někdy ani nefunguje společně rozvin a ta dokreslená část zůstává levitovat, nepromítne se do rozvinu, někdo ale ano, takže nevím co to ovlivňuje. Chtěl bych nějakým způsobem docílit spojení těch dvou částí do sebe aby to byl jeden celek, jedna celistvá plocha bez přerušovací čáry, která je matoucí.. Lze to nějak udělat? používá se na to jiná funkce na takovýhl e doplňování materiálu, nebo nějaká funkce na sloučení? děkuji, přikládám obrázek na jednoduchém vzorovém plechu, jen pro ukázku. Upravil lukkycs - 06.úno.2024 v 08:09 |
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,395 sekund.