Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Chop ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 13.srp.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 64 |
![]() Zasláno: 18.srp.2005 v 06:30 |
Není se třeba ničeho obávat, jen stáhnout a vyzkoušet. Generátor součástí od Ing. Campírka je nezávislý program, který podle konfiguračního souboru generuje různé formáty pro několik různých Cadů. Pro ACAD přichází v úvahu výstup v *.DXF a v *.LSP. Výsledná vybraná součást se vždy uloží do adresáře nastaveného v konfiguračním souboru pod názvem PART.* (přípona dle nastaveného typu). Když vygenerujete další součást, původní soubor se přepíše. Takže si je hned přejmenujte apod. Myslím, že s importem DXF by neměl být problém v žádné verzi.
|
|
![]() |
|
Hrnčíř ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 Stav: Offline Bodů: 407 |
![]() |
Zdravím konferenci, funguje Generator soucasti od Ing.Campirka také v AutoCadu 2004, popř. 2005? Na adrese http://mcemp.wz.cz/parts-cz/index.html je totiž pouze verze pro Acad14 a Acad 2000. |
|
![]() |
|
PeterCAD ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 04.srp.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 35 |
![]() |
...anebo primo Mechanical Desktop...tam toho je azaz, ale to uz tu myslim bylo...
|
|
![]() |
|
ZetaVoxx ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 23.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: ZWCAD, Alibre, AutoCAD, Inventor, 3DS Max Stav: Offline Bodů: 107 |
![]() |
Inventor mám také k dispozici..ale zatím jsem mu moc neporozumněl..v CADu jsem jen krátce..učím se postupně..vím že v Inventoru to jde...děkuji..snad něco najdu.. ![]() |
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Vzhledem k tomu, že nyní pracuji v Inventoru, který databáze normálií obsahuje, tak přímo odkazy z hlavy nevím; ale kdykoliv jsem nějaké věci potřeboval, tak jsem to našel (jednalo se spíš o nakupované celky, jako šroubení, pneumatické prvky, různé spojky apod. - hledal jsem přes stránky výrobců a dodavatelů nebo přes vyhledávač - např. "2D models" apod.) |
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
PeterCAD ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 04.srp.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 35 |
![]() |
Ahoj, mam taky typ : Generator soucasti od Ing.Campirka http://mcemp.wz.cz/parts-cz/index.html pouzivamho a jde to sqele! |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 23.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: ZWCAD, Alibre, AutoCAD, Inventor, 3DS Max Stav: Offline Bodů: 107 |
![]() |
A odkud se to dá stáhnout? |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Vyzkoušim. Upravil ZetaVoxx |
|
![]() |
|
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
onehdá jsem někde stáhl strojařskou aplikaci PROBLBEC. Je sice dělaná
pro Autocad 14/2000, ale funguje i v 2005. Jsou tam nástroje pro
kreslení šroubů, matek a dalších strojařských symbolů..
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
A odkud to stáhnu? prosím poraďte..
|
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
"Holý" AutoCAD žádnou takovou databázi neobsahuje, je součástí strojařsky zaměřených sw (ACAD Mechanical, Mechanical Desktop, Inventor). Leccos se ale dá stáhnout z Internetu (různé normálie, fitinky, motory, apod...) |
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Jsouv AutoCADu 2006 šrouby a matky jako šablony? nebo je musim kreslit? thanxx
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,223 sekund.