Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Marlowwe ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 09.kvě.2008 Používám: acad 2008 Stav: Offline Bodů: 45 |
![]() Zasláno: 16.úno.2012 v 18:41 |
TO PepaR : i v záložním bak souboru je stejné označení AC1024
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Ale Vámi uvedený odkaz na soubor po otevření v Poznámkovém bloku má v hlavičce uvedeno AC1024, nikoliv AC1023.
Zkouše jste se podívat i do Tempu na automatické zálohy výkresu?
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
Ano, myslel jsem BAK, resp. server, pásku, cloud - prostě kam zálohujete. Přeci všichni pravidelně a pečlivě zálohujeme, nebo ne? :-) [já vím, při ztrátě dat jsou to nevhodné humory]
Poškození obvykle vznikce hardwarovou chybou nebo virem. Chyba řadiče disku, krátký výpadek napájení, vytažení USB před dokončením cachovaného zápisu, chyba přenosové linky, atd. atd.
|
|
![]() |
|
Marlowwe ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 09.kvě.2008 Používám: acad 2008 Stav: Offline Bodů: 45 |
![]() |
TO Vladimír Michl : Bohužel jestli myslíte zálohu .bak tak jsem to zkoušel přejmenovat na .dwg a stejné výsledky. Mám sice zálohu 3 dny zpět, ale naštěstí mám vůbec nějakou ( ikdyž se ztrátou) pavelstyl: Vxzkoušeno a začíná to ,,AC1023....,, Zajímalo by mě, jak sem dokázal takhle poškodit tento soubor, abych si na to dal pozor v budoucnu. Díky za pomoc
|
|
![]() |
|
pavelstyl ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD Mech 2025, SolidEdgeE 2025 Stav: Offline Bodů: 229 |
![]() |
Podívejte se přes nějakého správce souborů (Salamander, TotalCommander) přes F3 na ten výkres, jestli začíná "AC" a nějaké číslo. Občas se setkávám s tím, že někdo má za úkol udělat z výkresu PDF a provede to tak, že prostě "soubor.dwg" přejmenuje na "soubor.pdf" a diví se, že mu to nejde otevřít.
Pavel Štyl
|
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
taky mi prijde, ze z toho uz nic nebude... zkouseno v 2011 i v ne-autodesk software a proste nejde nacist.
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
Obávám se, že tento výkres je poškozen nenapravitelně. Nezbývá než použít zálohu (pokud ji máte).
|
|
![]() |
|
![]() |
Výsledek stejný přes OTEVŘI :-(
tady když tak ten soubor: http://www.edisk.cz/stahni/00482/F.1.1.2._PRS_VOJTA_DSP.dwg_2.26MB.html |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Výkresy otvírejte příkazem
OTEVŘI, ne poklikáním - tam se může spustit úplně jiná (verze) aplikace než čekáte, popř. s jinými nastaveními.
|
|
![]() |
|
mnementh ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 25.led.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autodesk AEC 2020 Stav: Offline Bodů: 360 |
![]() |
Někdy pomůže, když se obnova provede ve vyšší verzi. Nevím proč, ale občas to funguje :) jestli chcete, můžete mi poslat soubor, zkusím to. Email poslu v PM.
|
|
![]() |
|
![]() |
To jsem taky zkoušel a nic :(
|
|
![]() |
|
mnementh ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 25.led.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autodesk AEC 2020 Stav: Offline Bodů: 360 |
![]() |
Zkuste provést restaurování výkresu. Otevřete si autocad a místo otevřít zvolte kreslící pomucky a obnovit.
|
|
![]() |
|
![]() |
Dobrý den,
chtěl bych se prosím zeptat jak otevřít poškozený soubor. Nikdy se mi to ještě nestalo, ale když na něj poklikám a chci spustit otevře se prázdný výkres a ozn. Výkres 1. Ten můj se vůbec neotevře. Zkoušel jsem i přes záložní .bak soubor a také nefunguje. Kam bych se měl obrátit nebo jak na to ?? Díky za pomoc
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,213 sekund.