Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Bonavox ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 28.led.2009 Lokalita: Austria Používám: DDS CAD Electrical, ePLAN Electric P8, AutoCAD LT Stav: Offline Bodů: 135 |
![]() Zasláno: 29.zář.2012 v 19:19 |
Omyl, když si přečtete diskusi u produktu, tak se dočtete, že ten Acer má matný displej ...
|
|
![]() |
|
Kronos ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 24.zář.2012 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Revit Stav: Offline Bodů: 117 |
![]() |
Oba vypadají hezky, ale nemají matný monitor, což je pro mě zásadní.
|
|
![]() |
|
Bonavox ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 28.led.2009 Lokalita: Austria Používám: DDS CAD Electrical, ePLAN Electric P8, AutoCAD LT Stav: Offline Bodů: 135 |
![]() |
Grafická karta u toho HP je podle mě zcela dostatečná. Sám kreslím jen ve 2D a tam zcela postačuje integrovaná grafika v IvyBridge i pro rozlišení 2540x1440. Takže bych se toho nebál.
Osobně bych se zaměřil na tři věci: - co nejvíc RAM (8 a klidně i 16 GB) - co nejrychlejší disk, ideálně SSD - co největší rozlišení, čili 1920x1080 Např: Nebo:
|
|
![]() |
|
Kronos ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 24.zář.2012 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Revit Stav: Offline Bodů: 117 |
![]() |
Ještě bych chtěl dodat, že doma zatím externí monitor nemám a možná by se vyplatilo to HPčko už jen kvůli většímu displeji.
|
|
![]() |
|
![]() |
Hezký den,
předem se omlouvám že jsem již založil druhé téma týkající se tohoto témata. (někteří administrátoři to nemají rádi). ![]() Potřebuji notebook na školní používání programu AutoCAD, ArchiCAD a Revit (obor stavebnictví). Mám vybrané 2 notebooky, ale nevím pro který se rozhodnout. Který by jste mi doporučili? Jak je to s výkonem grafických karet? (která je lepší?) 1. HP ProBook 4740s B0Y81E- RAM 4 GB (ale jde rozšířit) + 17.3" displej s rozlišením 1600x900, matný + černý vzhled (líbí se mi více než bílý) + bezpečnostní funkce < asi výkonná grafická karta 2. Asus N55SL-S2115V+ 6GB RAM - bílý vzhled (foto na heurece neodpovídá skutečnosti) - 15.6" displej s rozlišením 1600x900, matný - vysoké otáčky HDD (těch pár vteřin zrychlení oproti 5200 mi za ten hluk moc nestojí) < asi lepší grafická karta než u HP (na heurece je vlastní paměť uvedená 3GB, ale ve skutečnosti je 2GB) Váhu, rozměry atd. neřeším. Jde mi hlavně o výkon a vzhled. Díky moc
![]() |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,414 sekund.