Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Kosík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: ACA 2017 + DT+, Revit 2017 Stav: Offline Bodů: 538 |
![]() Zasláno: 26.srp.2013 v 16:08 |
Děkuji za odpověď,
ale mám peška, neb nejsem z historických důvodů zákazníkem cad studia, byť jsem si před nějakými 14 ti lety koupil nějakou utilitku, týkající se tisku v barvách RGB snad pro auotocad 2000 nebo tak nějak. Bylo by prosím možné mi na můj mail zaslat ten lisp? Jan Kosík |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
Můžete použít utilitu DelGrpA (viz http://www.cadforum.cz/cadforum/jak-z-dwg-vykresu-odstranit-anonymni-skupiny-a-tip9323), nebo pohodlněji - vymazat bloky i s nepotřebnými typy čar pomocí helpdesk tipu http://www.cadforum.cz/cadforum/snadne-odstraneni-pozustatku-typu-car-vnesenych-z-dgn-tip9329
|
|
![]() |
|
Kosík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: ACA 2017 + DT+, Revit 2017 Stav: Offline Bodů: 538 |
![]() |
Přeji příjemný den
podařilo se mi z neznámého zdroje (patrně nějaký podklad dgn) si do výkresu natáhnout anonymní bloky označené A10 až A99 a pod. Obsahují typy čar, kterých bych se potřeboval zbavit. Tyto bloky se přenášejí i při kopírování přes schránku. Je možné je nějak izolovat, zjistit, co v nich je a vymazat z výkresu? Děkuji Jan Kosík
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,664 sekund.