Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() Zasláno: 31.bře.2005 v 15:24 |
to KoTy - koukněte do soukromých zpráv
|
|
![]() |
|
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
to máte pravdu, teď už to vím taky. Alespoň jsem se procvičil v úpravách a použití funkce NAJDI-NAHRAĎ
![]() |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21916 |
![]() |
především ne "NA", ale "_SET" (aby to chodilo i v anglické nebo německé verzi) je dobrým zvykem zadávat celý název volby (ušetříte si ty předělávky), v dalších verzích AutoCAD může voleb daného příkazu přibýt nebo dojde k jiné kolizi a zkratka (písmeno) volby se tak může změnit |
|
![]() |
|
KoTy ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 29.bře.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCADLT 2007 Stav: Offline Bodů: 52 |
![]() |
Tak sme to konecne dodelaly. :)) Ale me by stejne zajimalo proc me to nefungovalo s tim undo nebo-li proc me to neprirazovalo do promene hdnotu nebo spis proc me ji to vracelo az NA PODRUHE. Zajimalo by me to uz z principu esi sem idiot ja nebo je nekde jina systemova chyba? |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
pro LT 2002 a default nastavení mi to chodí ve tvaru: ^C^C_-LAYER;S;koty;;_-COLOR;bylayer;_pedit;\;;_area;o;@;_exp lode;@;_dimangular;@;_text;$M=$(RTOS,$(GETVAR,perimeter),2 ,2); |
|
![]() |
|
![]() |
to Y jsem musel umáznout, když se mi to hádalo a pak ho tam zapomněl
vrátit. Ale to jsou drobné detaily, které jsme odladili, čili jak praví
klasik A JE TO...
![]() |
|
![]() |
|
KoTy ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 29.bře.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCADLT 2007 Stav: Offline Bodů: 52 |
![]() |
TAk se omlouvam. Ale ja to delal na default nastaveni .....
|
|
![]() |
|
![]() |
nechybí, mám nastavenou proměnnou PEDITACCEPT na 1. Když chci editovat
nebo z úseček udělat křivku, tak vím, že ji chci a nechci odpovídat na
dotazy, zda ji má CAD vytvořit.
jinak se omlouvám, zkopíroval jsem to přímo z tlačítka, neuvědomil jsem si, že tu máme nějaký systém hladin pro p. Seinera: jinak s tím NA to funguje v LT 2004 a tuším, že fungovalo i v LT 2000, resp. 2000i (ruku do ohně za to nedám:-). Už se to myslím někde probíralo, že se nová verze od předchozí liší i v těchto výzvách, skoro při každém upgradu musím sáhnout do mns a nějaké výzvy předělat :-((( |
|
![]() |
|
![]() |
Pepovi tam chyby Y jako yes pro potvrzeni prevodu ARC do polilajny
|
|
![]() |
|
![]() |
^C^C_pedit;\y;;area;o;@;_explode;@;_dimangular;@;_text;$M=$( RTOS,$(GETVAR,perimeter),2 ,2); skus to takle urcite ti to bude fungovat |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
a ani dál mi to nefunguje. Vyberu oblouk a skončí to na _area jako na neplatném klíčovém slově PEDITu.
|
|
![]() |
|
![]() |
Co to má dělat? NA mi hlásí v LT 2002 neplatné klíčové slovo. (IMHO je naStav nebo Set)
|
|
![]() |
|
![]() |
Je ta fse me unikla hold vic hlav vic vi a ja slozite vymeslel algoritmus na zaokrouhlovani diik takle je to fakt jednodusi |
|
![]() |
|
![]() |
a což takhle toto:
^C^C_-LAYER;NA;koty;;_-COLOR;bylayer;_pedit;\;_area;o;@;_e xplode;@;_dimangular;@;_text;$M=$(RTOS,$(GETVAR,perimeter),2 ,2); dovolil jsem si původní funkční verzi vylepšit o zaokrouhlování už včera ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
no prave slo mi o to aby to fungovalo v LT a kdo ma na to aby kupoval porad novou verzi ze? a ted trosku problemek :(( $M=$(/,$(if,$(>=,$(-,$(*,$(getvar,perimeter),1000),$(fix, $(*$(getvar,perimeter),1000))),0.5),$(+$(*,$(fix,$(getvar,pe rimeter)),1000),1),$(*,$(fix,$(getvar,perimeter)),1000)),100 0) asi mam nekde chybu v zavorkach proste to vrati prazdnej retezec, jestli nekdo vi ad poradi DIK. Zatim to delam jen FIXem proste oriznu fsechno za desetinou carkou(teckou) todle by melo bejt zaokrouhleni na 2 desetiny mista |
|
![]() |
|
![]() |
Myslím, že tohle je taky jednoduché a funkční, navíc funguje i v LT
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21916 |
![]() |
...anebo jednoduše příkaz _DIMARC (verze 2006 nebo LISP)
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak je to divny pouzil jsem misto undo explode na predelani polyline spatky na oblouk a tu promenou to prirazovalo zase divne tak sem to upravil a uz to FUNGUJE !!!!! :)))) ^C^C_pedit;\y;;area;o;@;_explode;@;_dimangular;@;_text;$M=$( getvar,perimeter); |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,215 sekund.