Děkujeme za účast na konferenci CADfórum 2025 - archiv s prezentacemi byl rozeslán účatníkům
Přes 119.500 registrovaných u nás, celkem 1.103.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a
proměnné prostředí AutoCADu.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | ||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() Zasláno: 13.bře.2009 v 08:11 |
|
Skúste si vypnúť hardvérovú akceleráciu na grafickej karte.
|
||
![]() |
||
Maveric_606 ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 17.bře.2007 Lokalita: ČR (MS) Používám: Inventor 2009, 2010, Catia V5, Solidworks 2009 Stav: Offline Bodů: 56 |
![]() |
|
Paměť mám 3GB, tam si myslím problém není. Sekaný pohyb kříže se projevuje i u nově otevřeného čístého dokumentu, takže velikost asi také nehraje roli... Na dvou stejných počítačích, ze stejnými verzemi OS i CAD otevřu stejný výkres a na mém se nitkový kříž seká a na druhém ne. Mohl by mi někdo poradit, kde všude mám registry pomazat? Lehce se to řekne, ale Autodesk v počítači je jak mor... Rozleze do všech možných směrů a po odinstalaci tam zůstane... Nejenom v registrech... I ve spoustě dalších složek na systémovém disku následně nacházím "bordel" po Autodesku. Navíc nemám čas si celý víkend hrát s čištěním... Potřebuju rychle udělat několik výkresu... A v takovém stavu se kreslit nedá... Marfyho zákony platí vždy a všude...
Upravil Maveric_606 - 12.bře.2009 v 12:49 |
||
![]() |
||
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1805 |
![]() |
|
Toto může mít více příčin.
VElikost výkresu, paměť PC, používání TTF písem, načtené xREF apod. Upravil zdrk - 11.bře.2009 v 09:14 |
||
![]() |
||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
Po odinstalaci musíte pročistit prvně registry a po restartu teprve instalovat znovu.
|
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 17.bře.2007 Lokalita: ČR (MS) Používám: Inventor 2009, 2010, Catia V5, Solidworks 2009 Stav: Offline Bodů: 56 |
![]() |
|
Myš mám drátovou TRUST. V jakémkoliv jiném programu je myš v pořádku. Možná by pomohlo, kdyby někdo poradil, jak dostat ADMDT do stavu po instalaci. Ale uplně se vším všudy... Reinstalace to nespraví...Pořád v systému zůstane spousta nastavení...
Upravil Maveric_606 - 10.bře.2009 v 21:17 |
||
![]() |
||
rychetsky ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 09.bře.2009 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD 2019, Inventor 2019, SolidWorks 2019 Stav: Offline Bodů: 313 |
![]() |
|
To je frames per second...
Občas se mi stává podobná věc, kdy se mi začne "hryzat" myš.
Mám Logitech MX 1000, takže to opravdu může být problémem fy. Logitech.
Např. v poslední verzi SetPointu mi přestalo fungovat scrollovaci kolečko při pohybu do stran.
Měsíc jsem se stím trápil a pak mě napadlo vrátit se ke starší verzi SetPoint a vše je zase OK.
Zpátky k tomu sekání...pokud se Vám to stává občas jako mě, tak se stím můžete jako já smířit...pokud je to trvalé a vlastníte myš Logitech, tak si zkuste pohrát s nastavením SetPointu.
Také to může souviset stím, co vše máte zapnuté v trasování uchopení objektů...
|
||
![]() |
||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
Co to je fps?
Podívat se u kolegy na nastavení Windows a také v ADMDT a podle toho nastavit i u sebe. V předchozích verzích ta stejná myš Vám to nedělala?
|
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
Mikemamm ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 26.dub.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad 2020 lt Stav: Offline Bodů: 731 |
![]() |
|
Dobry den, co pouzivate za mys ? U Logitech mysi je normalni pomalejsi odezva a tim padem trhany nitkovy kriz, da se to resit pomoci nastaveni v ovladacich panelech, ale samozrejme, ze je v pripade pokud pouzivate logitech, jinak bude problem jinde
|
||
![]() |
||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
Dobrý den, mám problém v Autodesk Mechanical Desktop, ale domnívám se, že je v tomto případě jedno, o kterou nádstavbu je jedná. Při jakémkoliv pohybu myši s nitkovým křížem dochází ke zpomalení pohybu a sekání (cca 10fps). Nevím, kde můžu mít co špatně nastavené. Kolega má stejné PC, Stejný OS (vista) a problém nemá. Reinstalace také nepomáhá. Děkuji za odpověď.
|
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,777 sekund.