ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.101.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a proměnné prostředí AutoCADu.
Registrujte se na konferenci CADfórum 2025 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoJaký plotter - občasný tisk

Odpovědět Odpovědět Stránka  <123 archiv
Autor
Firestone Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 09.úno.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
převážně LT verze ACADu
Stav: Offline
Bodů: 297
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.říj.2017 v 15:09
A proč zavrhovat rovnou Canon? HP má nějakou výhodu, že mu nezaschne hlava, když se nepoužívá? Jinak Canon bude i cenově o poznání výhodnější. Tedy investičně, provozně jsem si srovnání nedělal, což je chyba.

Upravil Firestone - 22.říj.2017 v 15:12
Zpět nahoru
Marda76 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.říj.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
ACADLT2010
Stav: Offline
Bodů: 14
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.říj.2017 v 12:43
Prosím o radu/předání zkušeností ohledně nákupu plotteru:
Tisk max. 10 výkresů měsíčně, většinou A3, 3A4, 4A4,..., takže z role 297mm
Doposud jsem řešil EPSON WF-7610 - ruční řezání papírů, ruční vkládání, prostě katastrofa
Uvažuji o HP T120, nebo HP T520

Určitě by postačovala T120, ale četl jsem spoustu negativních recenzí (ovladače, hlučnost, špatná kvalita). Nemá HP-GL

T520 je sice o 10tis. dražší, ovšem v ceně je stojan, je rychlejší, moc recenzí jsem nenašel.... (takže ani negativních)

Canon jsem zavrhl z důvodu občasného tisku (někdy i více než měsíc netisknu)
Do starší mám strach. Automaticky to budou nové hlavy, nové náplně, riziko dalšího servisu, asi horší kvalita. Dobrý plotter nikdo neprodá, vždy to jsou stroje před smrtí...

Má někdo zkušenosti?
Předem děkuji za každou radu.

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2419:VIPTisk z AutoCADu na multi-roll DesignJet 1050C+ .
Tip 6570:VIPPodstatné urychlení tisku z Mapu a Civilu 2009.
Tip 2170:VIPJak vytvořit nástrojový panel s tlačítky pro přímý tisk na různé tiskárny?
Tip 8999:Při tisku z Revitu na HP Designjet T620 chybí vložené obrázky.
Tip 1927:"Unknown Error code 61185" při tisku na Oce plotter.
Tip 5726:GoPlot - dávkový tisk PLT a PRN souborů.

Odpovědět Odpovědět Stránka  <123 archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,426 sekund.