Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | ||||
artap ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 13.čvc.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Autodesk MAP 3D 2020 Stav: Offline Bodů: 240 |
![]() Zasláno: 13.čvc.2006 v 10:46 |
|||
Pro dávkový převod výkresů (uložení do nižších verzí nebo do jiného formátu např.DXF) lze použít i jen třeba vytvořením SCR souboru, kde jsou krok po kroku definované činnosti, které CAD provede. Stačí seznam souborů, poznámkový blok, definice akcí, vypnout systémové proměné CMDDIA a FILEDIA na hodnotu nula, menší znalost scriptování, spustit příkaz SCR ... a pak už jen složit ruce do klína a kochat se jak to na monitoru frčí
![]() Petr Pátra správce GIS ČEZ, a.s. |
||||
![]() |
||||
Kroupík ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 09.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 175 |
![]() |
|||
Nam byl bohuzel omezen pristup na jakekoliv tipy nastalo, ne jen na jeden den. Duvody nam byly vysvetleny a nezbyva nam nic jineho nez je repektovat. Nicmene je blokovana pouze IP, takze kdyz se do sekce tipy mrknu z domova, tak se tam dostanu, pak mi smysl tohoto opatreni unika. No nic, uz je mi to jasne, tak neni dal co resit.
|
||||
Kroupík
|
||||
![]() |
||||
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
|||
Podle mé zkušenosti je přístup k tipům omezem po prohlédnutí určitého počtu (nevím jakého, nikdy jsem to nepočítal) tipů v jednom dni. Další den je přístup zase bez problémů. A označení "jen pro VIP" nemá s tímto omezením žádnou souvislost. Jsou to prostě špičkové tipy, za které chce Xanadu nějakou finanční satisfakci.
Upravil koutnak - 18.čer.2006 v 12:35 |
||||
Radim Koutňák
|
||||
![]() |
||||
svarc.vl ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Autocad Mechanical 2010 Stav: Offline Bodů: 204 |
![]() |
|||
Zkusím se vmísit do tohoto tématu. My resp.já mám také u většiny tipů odkaz na VIP. Je to následek častého čtení tipů (přístupů) z podnikové sítě ;-). A po neobjednání podpory, kterou xanadu nabízí nám byl přístup omezen. Beru to jako normální a o to více čtu příspěvky od ostatních pisatelů. Pokud tedy tipy někomu nechodí může zkusit přístup třeba z domova, pak tam omezení nemá.VŠ |
||||
![]() |
||||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
|||
Členové fóra z řad uživatelů nijak handicapováni nejsou. Přístup k sekcím určeným pro podporu produktů dodaných firmou Xanadu (např. tipy) může být omezen, pokud daný uživatel využívá tuto sekci neoprávněně.
|
||||
![]() |
||||
Kroupík ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 09.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 175 |
![]() |
|||
Tak nejak, pan Michl Vam to urcite rad objasni sam. Taky jsem si myslela, ze nektere casti jsou volne pristupne |
||||
Kroupík
|
||||
![]() |
||||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|||
Jak "omezen" ![]() ![]() |
||||
-FerTh-
|
||||
![]() |
||||
SWISSS ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.dub.2005 Lokalita: ČR (JM) Stav: Offline Bodů: 137 |
![]() |
|||
[QUOTE=Kroupík]
Jeden z nas dvou zrejme blazen bude To je jedno, zkusim ten TrueConvert [/QUOTE] Neřekl bych, že jste blázen, jen se občas něco nedaří..
|
||||
ADT 2005 CZ + CADKON DT+, CADKON 2d
|
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Tak nejsme blazen ani jeden, uz se to vyjasnilo, byl nam omezen pristup k tipum. |
||||
Kroupík
|
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Jeden z nas dvou zrejme blazen bude To je jedno, zkusim ten TrueConvert |
||||
Kroupík
|
||||
![]() |
||||
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
|||
Ted nevím, jestli jsem blázen nebo neumí číst, ale já se do něj dostanu i bez přihlášení na VIP = není VIP!
Jinak ty aplikace se dají stáhnout zde Xanadu nebo zde Autodesk |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Ten tip od pana Michla je VIP |
||||
Kroupík
|
||||
![]() |
||||
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
|||
Na to ale přeci nemusíte být VIP. Tip je normální a zmíněné aplikace se dají stáhnout také volně. |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
[QUOTE=Vladimír Michl]Ano - viz Autodesk TrueConvert: To jsem nasla, ale bohuzel nejsem VIP. |
||||
Kroupík
|
||||
![]() |
||||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
|||
Ano - viz Autodesk TrueConvert:
http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=4705 |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Najdu nekde v autocadu moznost jak prevest najednou nekolik vykresu do jineho formatu? Nizsi verze ci dxf? Abych to nemusela delat po jednom?
|
||||
Kroupík
|
||||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,449 sekund.