Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
Peter M. ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.srp.2006 Lokalita: ČR (ZL) Používám: AutoCAD 2013, Revit 2010, Inventor 2013 Stav: Offline Bodů: 334 |
![]() Zasláno: 17.led.2007 v 12:11 |
HELP - netusim cimtoje, ale nefunguji Vlastosti
![]() |
|
Peter M.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Zkuste popsat problém blíže... Při čem nefungují? Je vícero způsobu ja zobrazit vlastnosti.
|
|
![]() |
|
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
V současné době provozuji R14 pod XP a stává se mi že nefungují některé příkazy, např. Vlastnosti. Teď mi to vynadalo takhle: ai_propchk Neznámý příkaz "AI_PROPCHK". Stiskněte F1 pro nápovědu. Tak dám příkaz Menu, zvolím jiné menu (v tom co mi to dělá jsem se šťoural), příkaz ožije, já si zapnu zpátky to svoje a pokračuji v práci.Proč to je jsem zatím nezjistil.
Koukám, že se ze mne právě stal Zasloužilý člen (to zas bude v álejích nablito :-) Upravil Kotlaba - 17.led.2007 v 12:23 |
|
![]() |
|
Peter M. ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.srp.2006 Lokalita: ČR (ZL) Používám: AutoCAD 2013, Revit 2010, Inventor 2013 Stav: Offline Bodů: 334 |
![]() |
Napr. u vlastnosti TEXTU, BLOKU, CARY, KOTY atd. pise "zadny
vyber" , zkratka, jakoby nebylo nic vybrano-tudiz nezmenim meritko,
neotocim, neprepnu hladinu, neprepisu..., NEZNA ENTITY... Pickfirst to neni.
![]() Upravil Peter M. - 17.led.2007 v 13:19 |
|
Peter M.
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak co, nikdo? Ani zaslouzili clenove?
Po stisknuti CTRL+1 nabehne panel VLASTNOSTI, ale bohuzel nefunguje, stale je ve stavu "Zadny vyber"... ![]() |
|
Peter M.
|
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Pokud není problém obecně ve výběru (pro jiné příkazy výběr funguje) a nepomůže restart ACADu popř. restart stanice, tak bych asi uvažoval o přeinstalaci. Nemyslím si, že je to v nějakém nastavení.
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
![]() |
Bohuzel, pro jine prikazy vyber funguje...
|
|
Peter M.
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Cez Help ste to nenašiel, alebo na amerických stránkach?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Zkusil jste i jiný způsob - třeba označit entitu a vyvolat vlastnosti přes pravé tlačítko? |
|
Ing. Zdeněk Mrázek
|
![]() |
|
![]() |
Panel vlastnosti se vyvola bez problemu - jen nefunguji jeho funkce. At v nem zmenim cokoli, tak na vybrane entite se to neprojevi...ani pri regen.
|
|
Peter M.
|
|
![]() |
|
pavelstyl ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD Mech 2025, SolidEdgeE 2025 Stav: Offline Bodů: 226 |
![]() |
Zrovna jsem se vrátil od uživatele, kterému se přesně tohle to stalo. Něco vybral, spustil vlastnosti a "zadny vyber ...". Pomohlo zavřít a znovu otevřít výkres.
AutoCAD Mechanical 2006 SP2
Pavel Štyl
|
|
![]() |
|
![]() |
Nepomaha ani:
-zavrit otevrit vykres -restartovat ACAD -restartovat PC |
|
Peter M.
|
|
![]() |
|
pavelstyl ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD Mech 2025, SolidEdgeE 2025 Stav: Offline Bodů: 226 |
![]() |
Nebo počkat do zítřka ...
Včera se jeden uživatele mořil s problémem ohledně měřítek. Zkoušel vše včetně restartu počítače. Nic nepomohlo. Tak to nechal na druhý den a dnes to kupodivu samo od sebe začalo fungovat. Občas je to duchařina.
Pavel Štyl
|
|
![]() |
|
![]() |
HEHE - jsem tam narval SP1 a opet to funguje...
Takze KONEC. Dik vsem za snahu. |
|
Peter M.
|
|
![]() |
|
![]() |
P.S. -> nakonec jsem to preinstaloval, protoze ten SP1 hazel chyby.
|
|
Peter M.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Nedivím se, podle toho, jak se vám to chovalo, tak bych hádal na nabouranou instalaci. A SP něco spraví, ale objeví se zase něco jiného.
V dnešní době asi není problém s reinstalací. Vzpomínám na doby, kdy se ještě ládovaly do compu diskety, to býval občas porod ...
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
|
![]() |
|
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
SP1 na A2007 CZ funguje bez problémů a s problémy jsem se zatím nesetkal. Možná je něco nemocného ve Vašem PC. Tip #512 zmiňovaný v jiném vlákně Vám nepomůže, protože obsahuje vše, co tu již bylo řečeno a navíc je pro A2000. Problém je asi opravdu v samotném PC nebo nějaké další aplikaci na PC. |
|
![]() |
|
![]() |
ok, dekuji. Priste asi opet cad Reinstaluji.
|
|
Peter M.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,238 sekund.