Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Zuzana ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Nováček ![]() Přihlášen: 01.úno.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: MicroStation Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() Zasláno: 01.úno.2007 v 13:56 |
Jde v MicroStationu nějak trvale nastavit vrstvy, které nechci při otevření výkresu zobrazit ? Existuje nějaký příkaz na vyvolání a zobrazení některé z této vrsty? Prosím moc o radu. |
|
Zuzana
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Ano podobný příkaz existuje, více informací naleznete např. v článku na serveru render.cz.
Upravil PepaR - 01.úno.2007 v 14:03 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 01.úno.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: MicroStation Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
Děkuji za rychlou odpověď. Jsou to šikovné stránky, přesto jsem tam nenašla přesně odpověď na mou otázku.
|
|
Zuzana
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Přímo pod slovíčkem render.cz je odkaz na článek, který popisuje (cituji článek:Tento key-in, který zde prezentujeme, je skutečně k nezaplacení. Umožní Vám jednoduše se přepinat mezi hladinami, zobrazovat hladiny jednu po druhé, a tak prohlížet jejich obsah. Velice efektivně můžete kontrolovat obsah jednotlivých hladin a udržovat pořádek ve svých výkresech...
Neníto sice trvalé nastavení při otevírání, ale přece jen je to zajímavý příkaz rpo vyvolání hladin.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Díky moc, už jsem to zkoušela. Propojuji totiž můj výkres s databází a potřebuji nějak zajistit, aby se mi po zadání SQL příkazu pro výběr určitého prvku např. rozsvítila šipka, která na tento prvek ukazuje. Myslela jsem, že by se mohla zobrazit právě vrstva s tou šipkou. Nebo by to šlo lépe?
|
|
Zuzana
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
No tak tady už Vám bude muset poradit asi někdo jiný, já totiž Microstation otevřel za celou dobu mého dosavadního studia asi 4x a to bylo jen kvůli převodu DGN :) Nezlobte se.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.