Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Marek Veselý ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 32 |
![]() Zasláno: 14.bře.2005 v 11:40 |
No tak jsem si říkal, že alespoň k jedné licenci si zaplatíme subscription. Máme Autocad 2005, čili poslední verzi. Tak jsem napsal do Cadstudia, kolik aktuálně stojí. Dostala se mi odpověď s tím, že stojí xxx, ale že si nemůžu koupit, že je možné ho koupit POUZE ZÁROVEŇ S UPGRADEM. No jo, ale já mám poslední verzi... Tak to si subscription koupit nemůžu... To jsou nesmysly, co? |
|
P.V.Energoservis
projektová činnost ve výstavbě projektování elektro zařízení tel. +420 474 335 223 vývoj aplikací pro Windows prodej výpočetní techniky |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
Podmínky programu Subscription se ještě budou trochu měnit, ale princip zůstává stejný už od jeho zavedení - cituji ze stránky Subscription: Podmínkou získání Subscription (poprvé) je zakoupení nové verze produktu (nebo upgrade nebo křížový upgrade) a Subscription musí být zakoupeno zároveň s touto novou verzí. |
|
![]() |
|
Marek Veselý ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 32 |
![]() |
A už se ví, zdali se ty změny budou týkat i dodatečné možnosti zakoupení subscription, mám-li poslední verzi? |
|
P.V.Energoservis
projektová činnost ve výstavbě projektování elektro zařízení tel. +420 474 335 223 vývoj aplikací pro Windows prodej výpočetní techniky |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
Ano, ale budou to určitě nevýhodnější podmínky oproti případu, kdy je subscription standardně nabízeno s novým produktem.
Obchodní věci detailně nesleduju, ale mám pocit, že se má doplácet menší poplatek "za váhavost" a že lhůta subscription běží od doby nákupu produktu (nikoliv předplatného). |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,383 sekund.