Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
maty ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 17.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD 2018 Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() Zasláno: 18.čer.2007 v 11:55 |
Dobrý den,
mám takovýto problém a prosím o radu. V prohlížeči DWG TrueView se mi ve výkrese zobrazí nástavba nad razítkem (viz obr.1), ale otevřu-li tento soubor v "AutoCADu LT2007" nebo v "AutoCADu 2002", tak se mi tato nástavba nezobrazí (viz obr.2) V čem může být problém? Žádné hladiny nemám pozamykané ani skryté. Díky všem za radu. Maty ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21901 |
![]() |
Vypadá to, že výkres nepochází z AutoCADu, ale z AutoCADu Mechanical. Asi nemáte v těch cílových aplikacích nainstalované patřičné Object Enablery, nebo jste výkres z Mechanicalu neexportoval pro AutoCAD (holý).
|
|
![]() |
|
maty ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 17.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD 2018 Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() |
Díky a je nějaká možnost jak tuto nástavbu zobrazit pomocí výše uvedených verzí AutoCADu?
Díky Maty |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21901 |
![]() |
Možná zkuste výše uvedené Mechanical Object Enablery (nevím ale jestli půjdou na počítači jen s nainstalovaným LT). Jistější je ukládat z Mechanicalu DWG přímo pro "holý" AutoCAD patřičné verze - viz příkaz "Ulož jako".
|
|
![]() |
|
![]() |
Teď jsem zjistil, že kolega má naprosto stejnou verzi - AutoCAD LT2007 + nástavba TDS-Technik pro AutoCAD LT" a u něj se zobrazuje vše bez problému. Znamená to že mám nějaké špatné nastavení?
Díky za pomoc |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Buď má nainstalován potřebný Object enabler nebo máte vypnuto zobrazování náhradní (proxy) grafiky - viz:
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,461 sekund.