Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
nickzess ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 04.zář.2007 Lokalita: ČR (HK) Používám: Autocad 2004 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 04.zář.2007 v 13:48 |
Ahoj, nevíte, jaké je výchozí zorné pole kamery u cadu 2007?
Díky
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21952 |
![]() |
40° - viz tip: |
|
![]() |
|
zisoun ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 25.pro.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD LT 2007 Stav: Offline Bodů: 232 |
![]() |
Pokud se nepletu, tak je to jedna z otázek znalostního testu pro AutoCAD 2007 na Autodeskclubu. Našel jsem tyto hodnoty i v LT, které sice nezná příkaz KAMERA, ale hodnoty se dají vyčíst v příkazu POHLED-Aktuální. Kde je imlicitní hodnota ohniskové vzdálenosti 50 mm a zorného pole 39,5977 st. |
|
Zisounek
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Nu, kdyžuž jste u té soutěže autodeskclubu, tak mají některé otázky docela zavádějící a dvojsmyslné, např. otázky 19 a 20 jsou pro mě jazykovým oříškem, nemluvě o provedení 19ky neboť jak mohu vytáhnout nerovinné těleso, když to AutoCAD nepovolí.
|
|
![]() |
|
zisoun ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 25.pro.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD LT 2007 Stav: Offline Bodů: 232 |
![]() |
Je pravda, že některé otázky jsem si musel přečíst několikrát, než jsem je trochu pochopil. Otázky týkající se prostoru jsem musel tipovat nebo spíš logicky usuzovat, protože mám jen LT a nechtělo se mi hledat někde jinde. I tak mě to celkem potěšilo. Čekal jsem původně horší výsledek.
|
|
Zisounek
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
A jak jste dopadl? Teda jestli to není tajemství. V tom prostoru jste o nic nepřišel, neboť nevím dza dělám špatně něco já nebo zda zaspal tvůrce otázek, ale při řešení a vymodelování šroubovice se za nic na světe nelze vlézt do uvedených hodnot. Požádal jsem i kolegu aby to vymodeloval v Rhinu a dospěli jsme ke stejnému závěru.
|
|
![]() |
|
![]() |
Tajemství to určitě není. Měl jsem ze 30 odpovědí 23 správných. Na certifikát to není, ale kdyby nešlo i o čas, tak bych si s některými otázkami víc pohrál a bylo by to určite o něco lepší.
|
|
Zisounek
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,117 sekund.