Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
pajaborec ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 25.dub.2005 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() Zasláno: 25.dub.2005 v 11:07 |
Dobrý den,
mám dotaz ohledně páce s rastrovými obrázzky v AutoCadu 2004. Do výkresu v autocadu vkládám naskenované mapy ve formatu *.tiff a skládám je k sobě v určitých úhlech. Bohužel, vždycky když výkres uložím a načtu na jiném počítači, tak jsou výkresy vloženy, ale posunuty a pootočeny o 90°. U počítače, na kterém pracuji se výkres načte správně i když ukončím autocad a znovu ho spustím, ale když restartuji počítač, tak už jsou rozhazené. Můžete mi někdo prosím poradit? Pavel |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21901 |
![]() |
vkládáte je příkazem OBRÁZEK nebo přes OLE? |
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
nemuzete mit nekde jinde ulozenou kopii toho obrazku s jinym nastavenim?
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
![]() |
Obrázky vkládám příkazem "obrázek". Jinak program autodesk map nemám, kde se dá sehnat? Předem děkuji
Obrázky mám uloženy i jinde, ale když se kouknu do vlastností výkresu, tak obrázky jsou odkazovány správně. Např. jsem zkoušel načíst výkres i s přiloženmi obrázky z "flashky" a odkazuje se to všechno spráně na flasku. tak nevím. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21901 |
![]() |
Autodesk Map je verze AutoCADu určená pro mapování, GIS, urbanismus, práci s katastrem, atd. Na Map lze upgradovat z AutoCADu: Ty obrázky čtete rovnou z Flash disku? To by mohla být příčina - zkuste normální disk. |
|
![]() |
|
![]() |
To jsem take zkousel na nekolika ruznych pocitacich z disku i z flash pameti a se stejnym vysledkem.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.