Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.095.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Autor | |
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Zobrazení uchopovacích bodů se řídí v nastavení nebo ve stavovém řádku programu, kde najedete na slovo UCHOP, klepnete pravým tlačítkem a zvolíte možnost pro změnu uchopovacích bodů.
Co se týče výuky, tak se mi taky osvědčilo mít základní znalost a dělat vedle zkušenějšího kolegy, který Vám pomáhá řešit individuální problémy.
Kdybych byl v ČR, tak bych si na Vás ten den našel a mohl Vám udělat takové miniškolení, třeba za flašku dobrého vína, ale bohužel se vrátím až za 2 měsíce a stejně jste z opačného konce republiky ;) Upravil PepaR - 15.čvc.2008 v 10:26 |
|
![]() |
|
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
Takový přístup jsem zažil ještě za totáče - když si někdo podal zlepšovák, hlavně v oblasti SW na snížení pracnosti a příjemce napsal (kvůli výpočtu odměny) že to ušetří jednoho pracovníka tak mu byla položena otázka koho propustí.
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
Zkuste GRIPS - MÁ BÝT 1 (taky o jde najít v možnostech nastavení).
Ale to, že uzly nejsou vidět, Vám nijak nebrání v používání úchopů
JInak přeju hodně trpělivosti, znám to tak trochu z vlastní zkušenosti a může Vás utěšit
![]() Když jsem se autocadem (r10) začal prokousávat já, nebyla žádná knížka a jediný anglický manuál v podniku se ztratil .... Pak to bylo pouze pokus omyl se spoustou cimrmanovských slepých uliček
![]() Ale žádná kniha nenahradí praxi, tak se nebojte. NIc nezkazí jen ten, kdo nic nedělá
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
helly ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 14.čvc.2008 Lokalita: ČR (KV) Používám: AUTOCAD A CADKON 2008.1 LT Stav: Offline Bodů: 25 |
![]() |
Děkuji jste ochotný;) ale za ty 2 měsíce se to možná naučím sama:D
|
|
![]() |
|
helly ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 14.čvc.2008 Lokalita: ČR (KV) Používám: AUTOCAD A CADKON 2008.1 LT Stav: Offline Bodů: 25 |
![]() |
Děkuji, tak to mám radost
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dobré ránko už jsem tu zase
![]() |
|
![]() |
|
vbehun ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Autocad R10 >> Autocad 2023 / altern. QCad Prof. Stav: Offline Bodů: 1247 |
![]() |
Že by .. polární trasování ?
|
|
![]() |
|
![]() |
nějak ji nemůžu najít mohl byste mi říct kde jí najdu???
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
tak už jí mám... děkuji jste tu všichni šikulky
![]() |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,184 sekund.