Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | ||
Petrsorge ![]() Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 19.bře.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2022 Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() Zasláno: 26.srp.2008 v 14:03 |
|
Dobrý den všem.....
Dostal jsem se do velmi nepříjemné situace....
Po stažení a vyzkoušení několika LISPů (některých užitečných jiných ze zvědavosti) se CAD začal chovat jinak...
Zde jsou dvě věci kteých jsem si zatím všimnul
1. Nefunguje klávesa DELETE... Kliknu- li na cokoliv a stisknu DEL nic se nestane nicméně mazání pomocí menu funguje normálně
2. Nejde změnit nastavení pravého tlačítka myši.... Ať dělám co dělám stále mi opakuje poslední příkaz i když je v uživatelském nastavení něco jiného.....
Víte prosím někdo co se stalo???
dlužno ještě dodat že nemám tušení ve které fázi zkoušení se to změnilo :-(
Děkuji P.
Ještě dodám že nepomohl restart aplikace ani celého počítače Upravil Petrsorge - 26.srp.2008 v 14:10 |
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
|
Zkuste Pickfirst - viz:
|
||
![]() |
||
Petrsorge ![]() Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 19.bře.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2022 Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() |
|
Díky už to funguje....
Myslel jsem si ze to bude neco s nejakou proměnnou ale nevyznam se v nich natolik abych vedel ktera a pri jejich pročítání v nápovědě jsem došel teprve k písmenu H....
A k tipům se bohužel nedostanu :-(
|
||
![]() |
||
![]() |
|
V této souvislosti bych měl ještě jeden dotaz....
Existuje způsob jak zazálohovat CAD ve funkční podobě aby třeba propříště stačilo jen načíst tuto zálohu a vše by šlo jako předtím ???
A k těm tipům.....
Je bezpodmínečně nutné vlastnit produkt dodaný firmou XANADU (myslím v registraci?)... pracuji totiž ve velké firmě a nevím odkud CAD je.... Upravil Petrsorge - 26.srp.2008 v 15:03 |
||
![]() |
||
Kackac ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 11.úno.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Stav: Offline Bodů: 469 |
![]() |
|
|
||
Kackac
|
||
![]() |
||
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
|
Nestačilo by vše zazipovat. Pak si mohu některé soubory bezproblému nahrazovat. |
||
![]() |
||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
To byste musel do záložního adresáře/CD/flešku... zkopírovat:
1. celý adresář kde je AutoCAD nainstalován
>>>C:\Program Files\AutoCAD...
2. všechny příslušné pasáže registru (a to nevím, jak by se dalo kromě pracného ručního vyhledávání a ukládání nějak efektivně/elegantně/rychle provést...)
3. obsah příslušných adresářů
>>>C:\Documents and Settings\username\Application Data\Autodesk\AutoCAD\....
>>>C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Autodesk\AutoCAD\....
>>>C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Autodesk\AutoCAD\....
Pak při problému se to vše překopíruje zpět.
Anebo využít Windowsowskou službu Obnovení systému (?) Upravil Ferdinand - 26.srp.2008 v 15:23 |
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
Kackac ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 11.úno.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Stav: Offline Bodů: 469 |
![]() |
|
Docela by mě zajímalo, kam si vlastně autocad "ukládá" svoje nastavení... Když třeba změním některou proměnnou, která není pouze pro daný výkres, ale pro celý autocad, kde co autocad změní - je to pouze v registrech? Nebo toto nastavení obsahuje nějaký soubor v adresáři, kde je cad nainstalován...?
|
||
Kackac
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Kdyz si kliknu na tip dostane se mi této odpovědi...
A kdyz najedu na vip.xanadu na prvotní registraci tak hned první řádek vypadá takto:
U firmy XANADU zakoupeny CAD produkty *
A hvězdička značí povinný údaj... tak jsem to ani nezkoušel... Teď mě napadla jedna věc.... Ne že bych se tam nedostal ale nejsem k nim jaksi připuštěn :-) |
||
![]() |
||
![]() |
|
Přesně to jsem měl na mysli.... Nejde mi o nějaké složité kopírovaní souborů bůhvíodkudvšude jako navrhoval pan Ferdinand nebo zipování tohotéž podle ZDRKa ale nějaký export nastavení.....
|
||
![]() |
||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
Pokud na PC nemáte administrátorská práva, tak je to dost mdlý...
|
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
![]() |
|
To Kackac: Průběžně to ukládá do těch registrů a do C:\Program Files\..., při instalaci do citovaných adresářů Documents and Settings...
Upravil Ferdinand - 26.srp.2008 v 15:43 |
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Tak to bohužel nemám :-(
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Tak si o ně zažádejte
![]() |
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Mi nikdo nedá....
|
||
![]() |
||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
|
Nastavení daného profilu lze exportovat do ARG souboru - viz: Přístup ke všem tipům firmy XANADU je neomezený (a zdarma) pro všechny uživatele, kteří mají produkty Autodesku zakoupeny u XANADU. Pokud se vám tipy nezobrazují, postupujte podle uvedených pokynů.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Jo tak tenhle export už jsem taky našel
![]() Abych si to ujasnil s temi tipy....
Pokud nevím kde byl zakoupen můj produk Autodesku nebo pokud to bylo u jiné firmy tak se k tipům nedostanu....
Je to tak ????
|
||
![]() |
||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
Není. Je to tak, jak vám zobrazuje daná stránka.
|
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,682 sekund.