ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Autodesk Revit - BIM projektování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoVkládání bloku

Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv
Autor
Petrsorge Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 19.bře.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2022
Stav: Offline
Bodů: 100
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2008 v 10:34
Lidi už to tady ukončete... Já vás všechny chápu a rozumím.
Já to za složité nijak zvlášť nepovažuju a kdybych to dělal já (jako že bych rád ale nejak neovládám VB dost na to abych se do toho pouštěl), tak to dělá někdo jiný. A to byste ho museli znát. Jak si jednou postaví hlavu tak přidání Mr. Michlem zmíněného řádku do programu je zbytečné :
"...když pak stejně musím na ten blok odkazovat. Tak je pro mě lepší odkázat na celej soubor a ušetřím jeden řádek. Ne?" (To je tak na 97.76% přesná smyšlená citace Big%20smile )
Takže nemá asi smysl to dál řešit.....
Jenom musím doplnit že první výsledky kolegova snažení jsou více než povzbudivé.... Výsledek je lepší než jsem sám čekal :-)
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AEC Collection
Stav: Offline
Bodů: 1692
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2008 v 17:31
Keď načíta celý súbor s blokmi _insert *.DWG ESC, a potom vloží ten potrebný blok z toho DWG, tak nepotrebuje mať na každý blok jeden súbor. Na záver dá _purge a všetky nadefinované a nepoužité bloky zmaže. Možno by to bolo pre neho riešenie ak som správne pochopila o čo mu ide.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12869:VIPTvorba knihovny pro vkládání bloků v AutoCAD web app
Tip 12752:Vkládání bloku selže na "Místní server se načítá C:\..."
Tip 1117:AutoCAD se mne najednou přestal ptát na proměnné atributy při vkládání bloků.
Tip 4444:Jak vložit blok z Palety nástrojů s volitelným natočením?
Tip 1852:Jak změnit v bloku polohu vkládacího bodu?
Tip 4843:Proč se vkládání bloku dotazuje na atributy řádkově, bez dialogu?

Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,168 sekund.