Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Autor | ||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
Pane Michl, já v tom výkresu nenašel ani píď LWPOLYLINE, jsou tam pouze LINE (15), ELLIPSE (3), CIRCLE (1). |
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
|
tam je totiž děsná finta, schválně si to zkuste - nakreslete křivku
(obdélník) udělejte z něj blok, nakopněte mu měřítka X a Y a pak ten
blok rozložte - zbydou z něj úsečky. Taky jsem na to přišel po
laborování s měřítky bloku, poté, co mi cad nechtěl najít ten
zpropadený průsečík
|
||
![]() |
||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
Taky jsem vytvořil jeden příklad. Zkuste v zeleném čtverci A. Nakótovat
radius červeného oblouku; B. Nakreslit linku z průsečíku zeleného
a červeného oblouku, resp. ze zdánlivého průsečíku zelené linky a
červeného zaoblení. No, je to
![]() |
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21970 |
![]() |
|
onen obdélník je tvořen entitou LWPOLYLINE nejde o anonymní blok, ale o blok pojmenovaný náhodně generovaným názvem (s názvem bloku onen problém ale nesouvisí) |
||
![]() |
||
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
|
teď mě napadá - PROČ? Proč se rozloží křivka na jednotlivé segmenty v
bloku s nestejnými měřítky, resp. i v bloku, kterému natvrdo v panelu
vlastností přepíšu jen X a Y souřadnici třeba na 2.5 a Z nechám 1.
Výsledkem je vlastně jakoby dvojí EXPLODE..
|
||
![]() |
||
![]() |
|
to Ferdinand: mně to jde. LT 2004. Jen jsem vypnul krok, ale jde to i s ním, jen nemám rád to poskakování kříže..
Upravil Pepa |
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21970 |
![]() |
|
Zkusili jsme, funguje normálně (zkoušeno v ACAD2004, ACAD2005, ACAD2006). Možná si vypněte Krok (F9). |
||
![]() |
||
![]() |
|
Nene, zapnutí/vypnutí kroku to vůbec neovlivní. Je to asi tím, že používáme pořád ještě "stařičkej" AutoCAD2000
![]() ![]() |
||
-FerTh-
|
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.