ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů. Proměnné prostředí AutoCADu.
Railway Tools - projektování železnic v Civil 3D
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoSmazani pouzitych hladin

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mikemamm Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.dub.2005
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2020 lt
Stav: Offline
Bodů: 731
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Smazani pouzitych hladin
    Zasláno: 24.led.2009 v 13:29
V sablone *.dwt mam prednastavene hladiny, sablonu jsem delal pred dlouhym casem z nejakeho dwg vykresu vymazanim vsech objektu a zanechal jsem si hladiny, ale problem je v tom, ze tam mam nektere hladiny, ktere tam nepotrebuji a akorat je to neprehledne. Nejdou smazat, bud obsahuji nejake objekty, nevim jake, protoze po otevreni sablony neni vubec nic ve vykresovem prostoru, ani kdyz dam ctrl+a tak se nic nevybere. Pomoci prikazu laywalk zobrazim vsechny pouzivane hladiny a stale nemohu "cistit" nadbytecne, ktere nepotrebuji, v tipech jsem nenasel nic kloudneho, jedine, ze jsem se prekoukl. Jak na to ?

Upravil Mikemamm - 24.led.2009 v 13:29
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Bodů: 1803
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.led.2009 v 13:46
Co takto zkusit tip 1278 Proč nemohu vymazat prázdnou hladinu?
Zpět nahoru
Mikemamm Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.dub.2005
Používám:
Autocad 2020 lt
Bodů: 731
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.led.2009 v 14:00
Omlouvam se, hledal jsem, ale asi jsem tento tip prekoukl... prikaz laydel pomohl(nechapu proc nesla vymazat hladina ve spravci hladin ani pomoci laywalk a pomoci laydel sla vymazat, divne..), opet dekuji uzivateli zdrk
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Bodů: 1803
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.led.2009 v 14:52
Na ty hladiny může být odkazován nějaký blok, můžou obsahovat prázdné texty (nulové entity) apod. Poté nejdou vymazat klasickou cestou. Při použití příkazu LAYDEL odstraní vše co je v hladině, tj. vymaže i hladinu s jakýmikoliv daty.
Zpět nahoru
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Používám:
AutoCAD2004 (EN) na Windows XP
Bodů: 1906
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.led.2009 v 12:44
Doporučuji udělat šablonu novou - vyexportovat stav hladin z toho stávajícího výkresu a pak do nově otevřeného to načíst. Po uložení a zavření pak lze nový přejmenovat na stávající název - anebo prostě uložit jako...
-FerTh-
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1278:Proč nemohu vymazat prázdnou hladinu?
Tip 5045:VIPDialog příkazu Správce hladin nefunguje - skončí na Fatal Error.
Tip 3447:VIPJak vypnout uchopení objektů ležících v určité hladině?
Tip 7243:VIPVytvoření filtru hladin řádkovým příkazem z menu nebo skriptu.
Tip 1447:VIPJak se zbavit duplicitní hladiny ve výkresu (např. dvě hladiny "0")?
Tip 13728:VIPFyzické vykreslení uzamčených hladin ztlumeně

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,143 sekund.