ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoA2009 nepamatuje si profil

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kociš Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 18
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: A2009 nepamatuje si profil
    Zasláno: 11.úno.2009 v 08:41
Zdravím,
ať dělám, co dělám, Autocad si není schopen zapamatovat profil a vždy se nastartuje v defaultu. Nemáte nějaké nápady? Jo, dělá to až po reinstalu acadu.
Děkuji předem, zadem, horem i spodem.
Robert Kocián
Zpět nahoru
svarc.vl Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Autocad Mechanical 2010
Bodů: 204
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.úno.2009 v 08:45
máte ve vlastnostech zástupce napsaný profil , který se má spouštět je to přepínač /p například já mám v zástupci následující
"C:\Program Files\Acadm 6\acad.exe"  /p "C:\Program Files\Acadm 6\acadm\acadmpp.arg"
Zpět nahoru
Kociš Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor
Bodů: 18
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.úno.2009 v 19:51
Vyřešeno. Když jsem otevřel acad přímo z umístění C:Program Files\ .... atd, tak odtud si profil pamatoval. Zástupce jsem odstranil, vytvořil nové zástupce a je to. Váš návod mě bohužel nepomohl, ale myslím, že mě trochu nakopnul něco vyzkoušet. Díky za to.
Robert Kocián
Zpět nahoru
radimekk Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Arkance Systems - Autorizovaný dealer Autodesk
XANADU a.s.

Přihlášen: 16.kvě.2007
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Inventor
Bodů: 77
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.úno.2009 v 08:08
Dobrý den, pokud šlo o rozložení panelů, také by určitě pomohlo nastavení Pracovního prostoru
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2774:VIPZměna způsobu zobrazení složky (nastálo) v dialogu Otevři AutoCADu 2000/2000i.
Tip 4412:VIPAutoCAD nezachová uživatelské úpravy, při spuštění instaluje.
Tip 3120:GMax si nepamatuje nastavení typu jednotek.
Tip 5865:Mohu použít Visual Studio 2008 pro tvorbu aplikací pro AutoCAD?
Tip 5568:VIPJak přidat vlastní ocelové profily do knihovny AutoCADu Mechanical?
Tip 6536:VIPJak upravit popisy profilů v kusovníku AutoCADu Mechanical?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,160 sekund.