ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Registrujte se na konferenci CADfórum 2025 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenonetiskne hp Designjet 10ps

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
ocimbal Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 13.srp.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Archicad, Autocad
Stav: Offline
Bodů: 3
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: netiskne hp Designjet 10ps
    Zasláno: 13.srp.2009 v 23:55
Dobrý den, získal jsem HP Designjet 10 ps (delší dobu prý nebyl v provozu) Potřeboval bych poradit jak ji vyčistit ( odstranit zaschlý inkoust) Zkoušel jsem odmočit náplně, namočil jsem tiskové hlavy a stříkačkou protáhnul inkoust od zásobníků k tryskám (doufám, že používám správnou terminologii - případně pochopitelnou :-)) Všude se zdá že inkoust jde, ale nic se netiskne. K propláchnutí (odmočení) jsem použil destilovanou vodu, nevím, pokud víte o něčem vhodnějším, prosím napište. Díky za jakoukoliv radu.
Zpět nahoru
ocimbal Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Používám:
Archicad, Autocad
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.srp.2009 v 00:01
Ještě bych měl prosbu, nemá někdo ovladač pro HP Designjet 10ps pod Win Xp? Případně odkaz kde se dá stáhnout (f. HP jej posílá pouze na CD  a nechce se mi platit, pokud nebudu mít jistotu, že tiskárna funguje, prozatím jsem testuji na Win98). Díky
Zpět nahoru
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD2004 (EN) na Windows XP
Bodů: 1906
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.srp.2009 v 14:46
To chcete opravdu tvrdit, že pokud zadáte do Googlu "driver HP DesignJet 10ps" tak fakt nic použitelného nenajdete? První 3 odkazy z vyhledávání jsou:
Takže tiskárna Vám normálně hrká, ale na papíru není nic vidět? A zkušební stránku tiskárny jde vytisknout ve Windowsech?
Na čištění je k dostání speciální čistící roztok pro tiskové hlavy tiskáren - nezkoušel bych nic "agresivního" (jako např. benzin, aceton, ...).

Upravil Ferdinand - 14.srp.2009 v 14:52
-FerTh-
Zpět nahoru
ocimbal Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Používám:
Archicad, Autocad
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.srp.2009 v 19:37
Dobrý den, díky za odkazy, (už jsem je zkoušel předtím, buď v nich nejsou drivery pro win XP, další nefunguje,a poslední stahuje prográmek ,,na vyhledávání driverů" - s virem konkrétně tento odkaz: http://www.howtodrivers.com/model537543.html (prográmek Driverdetective) narazil jsem na něj vícekrát. Každopádně jakýkoliv další tip a odkaz vítám :-).
Jinak tiskárna tiskne jen bílé stránky a to i u testovací. U těch čistících roztoků, mě zajímalo jestli je potřeba nějaký speciální, nebo stačí libovolný pro ink. tiskárny. Děkuji.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1838:Hlášení Nalezen nový hardware / Found new hardware pro HP DesignJet 10ps/20ps.
Tip 1842:Nelze použít funkci "Simultaneous RIP and Print" při barevné kalibraci.
Tip 6131:HP DesignJet 30/130 mi netiskne na roli šíře 625mm.
Tip 1841:Problém (chyba aplikace) při spuštění RIP software pro DesignJet 500PS nebo 10PS/20PS.
Tip 2089:DesignJet 10ps pod Windows XP.
Tip 1839:Oříznutý výstup při tisku z PageMakeru 6.5/Mac na DesignJet 10ps/20ps.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,183 sekund.