Děkujeme za účast na konferenci CADfórum 2025 - archiv s prezentacemi byl rozeslán účatníkům
Přes 119.500 registrovaných u nás, celkem 1.103.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a
proměnné prostředí AutoCADu.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Jtt03 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 08.led.2008 Lokalita: ČR (OS) Používám: Civil 3D 2012 Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() Zasláno: 22.pro.2010 v 10:57 |
Dobrý den,
lze nějak v autocadu natvrdo vymazat styl textu? Styl textu, kterého se chci zbavit, byl součástí výkresu v dgn, jež jsem importoval do svého výkresu. Tento styl nepoužívá žádný můj objekt. Všechno ve výkresu mám rozloženo do nejzákladnějších komponent a všemu jsem nastavil jiný styl. Přesto se stylu nemůžu zbavit. Zkoušel jsem čistit výkres, už nejde nic vyčistit, i smazat ho přes správce stylů. Nejde. Děkuji |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 22004 |
![]() |
Těch míst, odkud může být styl odkazován, je vícero. Pokud styl odkazuje nějaký speciální font, zkuste utilitu Depends:
Nebo nám soubor pošlete na Helpdesk, podíváme se "dovnitř".
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1805 |
![]() |
Může to být text s prázdnou hodnotou. Utilita Killdots.lsp najde entity s nulovou hodnotou.
Dále může být obsažen v nějakém bloku apod. U importu z DGN (hlavně od RWE) se mi též stává, i se stylem čáry. Proto soubor impotruji do prázdného výkresu a poté vložim do nového, kde se již styly neobjevují. |
|
![]() |
|
Jtt03 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 08.led.2008 Lokalita: ČR (OS) Používám: Civil 3D 2012 Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() |
Děkuji, vyřešeno. Pomohlo překopírovaní do čistého výkresu.
Utilita depends nijak zvláště nepomohla. Killdots.lsp neznám, to asi není součást standardní instalace Autocadu, že? |
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1805 |
![]() |
Killdots není součástí cadu, lze ho stáhnout, je už dosti zastaralá, ale stále funkční (ikdyž ne na 100%).
Zde je i odkaz na tip k jeho použití Jak se zbavit "teček" (smetí) ve výkresu? |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,543 sekund.