ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Registrujte se na konferenci CADfórum 2025 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoPříkaz uprostřed jiného příkazu

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Syrůček Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.srp.2012
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
autocad,inventor
Stav: Offline
Bodů: 31
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Příkaz uprostřed jiného příkazu
    Zasláno: 15.zář.2012 v 15:09
Jak se dá v AutoCADu zapnout možnost spouštění příkazu když je rozběhnutý jiný příkaz? Vím že mi to fungovalo.
Zpět nahoru
alfred Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 14.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCad MAP 2011
Bodů: 1675
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.zář.2012 v 18:00
Během jednoho příkazu můžete spustit pouze transparentní příkaz. Typický příklad je zoom.
Transparentní příkaz začíná apostrofem. Např.

'zoom
'cal

Většina příkazů ale transparentní není. Některé příkazy dokonce můžete spustit jak transparentně, tak i klasicky.

To vše je ale příliš obecné. O co konkrétně Vám jde?
Zpět nahoru
Syrůček Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.srp.2012
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
autocad,inventor
Bodů: 31
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.zář.2012 v 20:03
Díky za pomoc. Už jsem na to přišel. Měl jsem menu s příkazem na vypsání souřadnic který začínal ^C, patřil tam apostrof.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 227:V mém výkresu najednou přestal fungovat transparentní ZOOM. Nemohu přejít uprostřed příkazu na jiný detail.
Tip 3138:Vztah Zoomu a příkazu Zpět.
Tip 3473:K čemu slouží volba Oddělit příkazu OBJEDIT?
Tip 634:Jak poznám typ licence, pod kterou mi běží AutoCAD? Kdy mi vyprší časově omezená licence?
Tip 4398:VIPDialogy AutoCADu a Inventoru se mi zobrazují uprostřed obrazovky. Jak tomu zabránit?
Tip 3660:Jak uchopit bod ležící uprostřed mezi dvěma body?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,129 sekund.