Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Autor | |
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
Zkuste to ještě jednou zrekapitulovat.
Šéf má svůj profil, Vy jste si vytvořila svůj a když jste se vrátila na šéfův, nebyly tam jeho panely. Základní otázka. Vy jste kopírovala odněkud na toto PC nějaké soubory *.MNU nebo *.MNS?
Nechci snižovat Vaše znalosti, ale při zvolení šéfova profilu, dala jste Set Current - Aktuální? a pak OK?
Přepokládám, že jste jej nastavila a potvrdila, načetlo se jiné rozvržení a Vám chybí panely nástrojů. dívala jste se, zda jsou vůbec zapnuté?
A když jste hledla soubory *.mnu a * mns, jak Vám radili, jaké jste našla a v kterých adresářích?
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
Jita ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 15.srp.2007 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Autocad Stav: Offline Bodů: 86 |
![]() |
Zalozila jsem si vlastni profil, v nem jsem si vytvorila vlastni panely nastroju. Protoze pouzivam nektere funkce z ggmenu, tak jsem si pres prikaz _menuload nahrala ggmenu. Bohuzel v prikazu _menuload byla zaskrtnuta polozka nahradit vsechny, kterou doma ve sme verzi autocadu nemam a bohuzel jsem si ji nevsimla. Tim se mi vymazalo acad a costtom menu. Takze jsem nahrala zpatky pres prikaz _menuload soubor acad.mnu a costom.mnu. To jsem bohuzel jeste nevedela, jak funguji soubory *.mnu ,*.mns, *.mnc . Vsimla jsem si, ze v Autocadu 05 nejsou moje panely nastroju, ktere jsem si vytvorila a kdyz jsem se prepnula do sefova profilu, tak on tam nemel panely nastroju, ktere si sam vytvoril. Tak to je soucet vsech neuvazenych prikazu, ktere jsem udelala behem nekolika minut. Bohuzel, jsem si pred zalozenim vlastniho profilu nijak sefovo menu nezalohovala a on sam ho zalohovane nema. Frajerka jsem si myslela, ze mu s tim nic neudelam. Chybicka se vloudila. Priste se mi to uz nestane. Chtela bych podekovat uzivateli PepaR . Jeho prispevek 1365 byl pro me nejprinosnejsi. |
|
![]() |
|
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
Takže se neujala žádná rada k nápravě. To je smůla. |
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Nikdo není dokonalý a chybama se člověk učí. Určitě je nás většina, kterým se něco podobného stalo, nebo se stali i horší věci.
Já sedím u počítače s cadem dost dlouho a tento případ se mi povedl několikrát a to nejen na vlastním počítači ale i na jiným. Nejhorší případy nastávají na počítačích, na kterých moc neděléme - každý počítač si žije vlastním životem a potřebuje něco jiného. Stávají se i horší věci a za toto se nestřílí. |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Jak píše zdrk, staly se i horší věci a když to šéfovi rozumě vyložíte tak za týden si an to ani nevzpomene. V novějších verzích GGmenu to načítání a nastavení bude automatické, takže by k podobným problémům nemělo docházet.
|
|
![]() |
|
Jita ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 15.srp.2007 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Autocad Stav: Offline Bodů: 86 |
![]() |
Dekuji, vsazim na to, ze bude sef radne odpocinuty a dobre naladeny po dovolene a ze prezije 30 minut, ktere stravi prenastavenim :o). Dekuji vsem za snahu.
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Moje zkušenost: pokud chci upravovat Toolbary, tak to provedu v CADu, on to uloží do *.mnc, *.mns... Pokud něco doplňuju do svého uživatelského menu (nazvu ho pro tento případ CM), dělám to zásadně v Notepadu, přičemž CAD mám shozený, "staré" soubory CM.mnc a CM.mns smažu (po zazálohování). Po úpravě teprve spouštím CAD, načtu si CM.mns (ve tvaru CM.mnu ho ani nemám, protože doplňuju průběžně, tudíž vždy to poslední je aktuální a je zazálohováno na flešce...), ono se to znova zkompiluje a je to... Samozřejmě cesty k těmto souborům mám nastaveny v Options...
Upravil Ferdinand - 22.srp.2007 v 15:52 |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.