ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.095.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenootazka zivota a smrti :-((

Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv
Autor
Radim Cech Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Autodesk Civil 2020
Stav: Offline
Bodů: 848
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.srp.2007 v 07:18
Zkuste to ještě jednou zrekapitulovat.

Šéf má svůj profil, Vy jste si vytvořila svůj a když jste se vrátila na šéfův, nebyly tam jeho panely. Základní otázka. Vy jste kopírovala odněkud na toto PC nějaké soubory *.MNU nebo *.MNS?

Nechci snižovat Vaše znalosti, ale při zvolení šéfova profilu, dala jste Set Current - Aktuální? a pak OK?

Přepokládám, že jste jej nastavila a potvrdila, načetlo se jiné rozvržení a Vám chybí panely nástrojů. dívala jste se, zda jsou vůbec zapnuté?

A když jste hledla soubory *.mnu a * mns, jak Vám radili, jaké jste našla a v kterých adresářích?
R.C.

OSTRAVA
Zpět nahoru
Jita Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 15.srp.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autocad
Bodů: 86
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.srp.2007 v 08:02

Zalozila jsem si vlastni profil, v nem jsem si vytvorila vlastni panely nastroju. Protoze pouzivam nektere funkce z ggmenu, tak jsem si pres prikaz  _menuload nahrala ggmenu. Bohuzel  v prikazu _menuload byla zaskrtnuta polozka nahradit vsechny, kterou doma ve sme verzi  autocadu nemam a bohuzel jsem si ji nevsimla. Tim se mi vymazalo acad a costtom menu. Takze jsem nahrala zpatky pres prikaz  _menuload soubor acad.mnu a costom.mnu. To jsem bohuzel jeste nevedela, jak funguji soubory *.mnu ,*.mns, *.mnc . Vsimla jsem si, ze v Autocadu 05 nejsou moje panely nastroju, ktere jsem si vytvorila a kdyz jsem se prepnula do sefova profilu, tak on tam nemel panely nastroju, ktere si sam vytvoril. Tak to je soucet vsech neuvazenych prikazu, ktere jsem udelala behem nekolika minut. Bohuzel, jsem si pred zalozenim vlastniho profilu nijak sefovo menu nezalohovala a on sam ho zalohovane nema. Frajerka jsem si myslela, ze mu s tim nic neudelam. Chybicka se vloudila. Priste se mi to uz nestane.  Chtela bych podekovat uzivateli PepaR . Jeho prispevek 1365 byl pro me nejprinosnejsi.

Zpět nahoru
Radim Cech Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Autodesk Civil 2020
Bodů: 848
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.srp.2007 v 08:14

Takže se neujala žádná rada k nápravě. To je smůla.

R.C.

OSTRAVA
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Bodů: 1803
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.srp.2007 v 08:19
Nikdo není dokonalý a chybama se člověk učí. Určitě je nás většina, kterým se něco podobného stalo, nebo se stali i horší věci.
Já sedím u počítače s cadem dost dlouho a tento případ se mi povedl několikrát a to nejen na vlastním počítači ale i na jiným. Nejhorší případy nastávají na počítačích, na kterých moc neděléme - každý počítač si žije vlastním životem a potřebuje něco jiného.
Stávají se i horší věci a za toto se nestřílí.
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Bodů: 6206
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.srp.2007 v 08:45
Jak píše zdrk, staly se i horší věci a když to šéfovi rozumě vyložíte tak za týden si an to ani nevzpomene. V novějších verzích GGmenu to načítání a nastavení bude automatické, takže by k podobným problémům nemělo docházet.
Zpět nahoru
Jita Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 15.srp.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autocad
Bodů: 86
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.srp.2007 v 11:48
Dekuji, vsazim na to, ze bude sef radne odpocinuty a dobre naladeny po dovolene a ze prezije 30 minut, ktere stravi prenastavenim :o). Dekuji vsem za snahu.
Zpět nahoru
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD2004 (EN) na Windows XP
Bodů: 1906
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.srp.2007 v 15:50
Moje zkušenost: pokud chci upravovat Toolbary, tak to provedu v CADu, on to uloží do *.mnc, *.mns... Pokud něco doplňuju do svého uživatelského menu (nazvu ho pro tento případ CM), dělám to zásadně v Notepadu, přičemž CAD mám shozený, "staré" soubory CM.mnc a CM.mns smažu (po zazálohování). Po úpravě teprve spouštím CAD, načtu si CM.mns (ve tvaru CM.mnu ho ani nemám, protože doplňuju průběžně, tudíž vždy to poslední je aktuální a je zazálohováno na flešce...), ono se to znova zkompiluje a je to... Samozřejmě cesty k těmto souborům mám nastaveny v Options...

Upravil Ferdinand - 22.srp.2007 v 15:52
-FerTh-
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 14530:Jak najít a nahradit texty ve výkresech Inventoru? (iLogic)
Tip 14510:Typy čar AutoCADu - kódy orientace A/R/U v komplexních typech čar.
Tip 14495:Převod skenovaných mračen bodů nebo fotografií na BIM objekty - Scan-to-BIM.
Tip 14469:Přehled CAD formátů podporovaných v Inventoru 2026 (import/export/AnyCAD).
Tip 14398:Jak zjistit kterou verzi LISP freeware mám načtenu?
Tip 14360:Rozšířený ATTOUT/ATTIN pro správu atributů v Excelu (i pro LT).

Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.