ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Jak novinky řešení Autodesk a ARKANCE ovlivní budoucnost strojírenství
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoCad na dalsim pc

Odpovědět Odpovědět Stránka  <123 archiv
Autor
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
BricsCAD, Cadkon MEP
Stav: Offline
Bodů: 720
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2007 v 05:59
Původně odeslal(a) Vladimír Michl Vladimír Michl napsal(a):

Netlačte mne do role vykladače licenční smlouvy, nejsem právník. Pokud instalací na domácí PC neporušujete vaši licenční smlouvu, nainstalujte si jej.

Ještě se k tomu vrátím. Nechtěl jsem Vás samozřejmě do ničeho tlačit. Ale myslím si, že prodejce je prostředníkem mezi výrobcem a uživatelem SW a tudíž by měl jednoznačně informovat koncového zákazníka, co si může s instalací licencí dovolit a co ne. Měl by tedy být schopen jednoznačně vysvětlit pravidla licenčních podmínek.
Jiří Macháček

BricsCAD, Cadkon MEP
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21882
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2007 v 08:41
To ano, prodejci (naši obchodníci) rádi vysvětlí - viz též PM.
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD2004 (EN) na Windows XP
Bodů: 1906
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2007 v 11:42
Původně odeslal(a) Machacek Machacek napsal(a):

... Licenční podmínky by měly být napsány tak, aby jim rozumněl každý člověk a ne jenom ten, kdo se vyzná ve všech těch zavádějících formulacích.
...

Absolutní souhlas. Ale ruku na srdce, pánové: kdo z Vás si od A do Z přečte vždy a každé lic. ujednání (obzvlášť když je anglicky...)Question Já to celé nečtu, protože a./většině těch nešťastných vět nerozumím  b./ nemám na to čas c./ je to většinou příšerně - a podle mne zbytečně - ddlloouuhhéé (možná právě proto, aby to uživatele odradilo od jeho celkového prostudování až do konce...). Takže většinou ani nevím, s čím jsem suhlasil (musel souhlasit - jinak ten soft nejde nainstalovat, že ano Big%20smile) .
-FerTh-
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4554:VIPZrychlete si CAD PC o cca 10%
Tip 5704:VIPJak zabránit určitým uživatelům ve výpůjčce CAD licencí?
Tip 2659:VIPJak přesměrovat CAD klientské stanice na nově zřízený licenční server FlexLM na jiném počítači?
Tip 7373:Při přenosu licence mi CAD zobrazí chybu [17.1.84]
Tip 3394:Jak vytvořit kótu staničení X/Y (souřadnic bodu)?
Tip 4664:Mohu rebootovat licenční server bez přerušení práce uživatelů?

Odpovědět Odpovědět Stránka  <123 archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,391 sekund.