Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Aktualizace diskuzního fóra (V10) |
Odpovědět | Stránka <1234 6> archiv |
Autor | |
Seiner
CAD/BIM manager Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
Zasláno: 15.led.2013 v 07:37 |
Asi se ptám zbytečně - zřejmě je to tak prostě koupené, ale není možné nějaké počátešní vyčištění sledovaných zpráv? Mám v seznamu zprávy od roku 2004. Praktický význam to nemá už žádný - jednak na ně nikdo už neodpovídá a druhak by to vzhledem k novému fungování notifikace asi stejně nic neposlalo.
Začal jsem to proškrtávat jedno po druhém, ale dost brzo mi došla trpělivost...
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21695 |
Zasláno: 15.led.2013 v 07:37 |
Pokud si nastavíte zasílání notifikací na určité fórum nebo téma, tak ve staré verzi jste dostával e-mailové notifikace na každý zaslaný příspěvek (napořád). V nové verzi obdržíte jednu notifikaci a dokud znovu nenavštívíte fórum, žádné další notifikace už vám zasílány nebudou.
Jednak je to "protispamové" opatření a jednak to výrazně urychlí odeslání příspěvků do fóra - ono známé zpoždění po odeslání odpovědi bylo způsobeno rozesíláním stovek notifikací...
|
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21695 |
Zasláno: 15.led.2013 v 07:40 |
Klidně tam ty staré notifikace nechte, ničemu nevadí. Když tak je můžeme vymazat přímo operací v databázi.
|
|
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 15.led.2013 v 07:46 |
Tohle spíš vypadá, že se nenačetla celá stránka. Firefox patří do naší sady standardně testovaných prohlížečů, tam by mělo být CSS v pořádku. Podle obrázku se ale vůbec nenačetl/nezobrazil hlavní (světlešedý) box s obsahem stránky. Zkuste v tomto případě Ctrl+F5.
|
|
|
Seiner
CAD/BIM manager Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
Zasláno: 15.led.2013 v 07:58 |
Ano - mně je to opravdu celkem jedno. Odstranění těchto příznaků dejme tomu do loňska pro všechny by ale IMHO docela slušně pročistilo data. |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
alfred
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
Zasláno: 15.led.2013 v 08:27 |
Když dám "nejnovější příspěvky" a poté kliknu na příspěvek, tak pokud má diskuse více stránek, tak to nehodí na konec diskuse, ale na první stranu. Nešlo by, aby to házelo rovnou na konec?
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 15.led.2013 v 09:01 |
Ano, to máte pravdu, bylo by to logičtější. Tohle je ale zrovna věc, která má spíš charakter chyby a kterou by si měli opravit přímo autoři aplikace. Poslali jsme jim to.
(odkazy z homepage CADforum.cz skáčou správně na konec diskusí)
|
|
|
Mrázek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
Zasláno: 15.led.2013 v 09:13 |
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 15.led.2013 v 09:45 |
Jde to nastavit, ale jen jako globální volba - a právě z důvodů výkonu bychom rádi využili to nové nastavení. Také jsem si dělal podobný mailový archiv, dá se to ale obejít pomocí RSS kanálu.
|
|
|
alfred
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
Zasláno: 15.led.2013 v 10:28 |
Jak fungují ta "Poděkování"?
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 15.led.2013 v 11:06 |
Poděkování je možností přidělit "děkovací bod" autorovi daného příspěvku - teď jsem tak např. "poděkoval" vám za váš dotaz. Počet obdržených "díků" se pak zobrazuje i v profilu daného uživatele.
|
|
|
alfred
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 15.led.2013 v 12:00 |
wow
Takže jen taková klikací srandička, nebo to má i někaké hlubší možnosti - já nevím, zobrazení jen příspevků s poděkováním (řekněme že pravděpodobně se bude jednat o příspěvky s řešením problému, apod.) |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 15.led.2013 v 13:23 |
Zatím jen to skutečně jen ekvivalent rychlého poděkování.
|
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 16.led.2013 v 16:15 |
|
|
|
zdrk
TOP uživatel Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1790 |
Zasláno: 16.led.2013 v 18:26 |
Proč jsou někdy viditelné všechny příspěvky bez přihlášení a někdy ne?
Stává se mi to např. i u tohoto tématu, většinou ráno vidím vše, později již pouze upozornění na nutné přihlášení pro čtení. |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 16.led.2013 v 18:53 |
Za normálních okolností by měly být příspěvky (kromě příloh) viditelné i bez přihlášení. Pokud to některé příspěvky blokuje, je to většinou znak překročení nějakých omezení. Může pomoci i Refresh stránky (Ctrl+F5).
|
|
|
zdrk
TOP uživatel Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1790 |
Zasláno: 16.led.2013 v 19:44 |
Teď momentálně přečtu včechny příspěvky bez přihlášení, když jsem psal příspěvek, byly bez přihlášení pouze příspěvky od nováčků. Refresh stánek nepomohl.
To přihlašování k přístupu k příspěvků mimo příspěvků od nováčků bylo již v předchozí verzi (nemam povoleno automatické přihlášení). Jinak to, že se nemusím přihlašovat mi vyhovuje. |
|
alfred
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 16.led.2013 v 20:50 |
Stará verze fóra se normálně zobrazovala kompletní ať jsem byl přihlášen nebo ne. To jsem si naprosto jist, protože jsem často přihlášen nebyl.
Také to bylo to uděláno tak, že člověk nemohl být přihlášen z více počítačů. Pokud jsem například počítač přebootoval z Linuxu do Windows, musel jsem se znovu přihlašovat. Fórum mě při přístupu z jiného prohlížeče či počítače prostě jakoby "vykoplo". Teď se znovu přihlašovat nemusím - to mi velmi vyhovuje. |
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | Stránka <1234 6> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,041 sekund.