ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 123.000 registrovaných u nás, celkem 1.127.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
Autodesk Fusion - rozšiřte vaše podnikání
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoAutocad 2014 LT regen čar

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mikemamm Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.dub.2005
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2020 lt
Stav: Offline
Bodů: 731
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Autocad 2014 LT regen čar
    Zasláno: 07.říj.2013 v 14:10
Zdravím, před chvílí jsem nainstaloval 2014 LT a přenesl nastavení z původní 2013 LT.
Mám problém s regenerací výkresu:
př. čáry kreslené v měřítkem 1, kresleno v měřítku poznámky 1:1, pokud se v měřítku poznámky přepnu do 1:100 např pro kótování a dám regenall nebo regenv, tak se mi už nezmění zobrazení čáry, tedy předpokládám, že je něco vyplé ? V podstatě je důležitý hlavně opačný případ, kdy si otevřu výkres a je nastaveno měřítko 1:100, tedy čárkované čáry vypadají jako plné apod, tedy přepnu do měřítka 1:1 a dám regen a změní se pohled z plné na čárkovanou (samozřejmě pokud je kreslena se vhodným měřítkem). V minulých verzích to vždy fungovalo, proto se ptám, zda je potřeba někde něco zaškrnout ? Děkuji za radu
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24
Bodů: 1279
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2013 v 15:36
Dobry den... 
nevim jestly jsem spravne pochopil... :-)... zkuste ale  _MSLTSCALE nastavit na 1
JASponza

ACA (AutoCAD) 21, 24
RVT 21, 24

Win 10, 11 x64
Zpět nahoru
Mikemamm Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Autocad 2020 lt
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.říj.2013 v 08:43
Dobrý den, děkuji za radu. Nakonec jsem zjistil, že je problém jinde, protože při jednom otevřené výkrese vše funguje bez problémů, ale jakmile otevřu další okno, tak je to v háji. Regen nefunguje, velmi trhané zoomování apod .. Drivery updatnuty, servise pack taky, hw akcelerace zapnuta, ale stále stejné. :(
Zpět nahoru
Stáhalík Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad,Revit
Bodů: 66
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.říj.2013 v 08:50
Co tam máte za grafiku?
Zpět nahoru
Mikemamm Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Autocad 2020 lt
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.říj.2013 v 08:56
Integrovanou na CPU Intel HD Graphics, ale doted to nedelalo zadne problemy, az kdyz jsem vcera preinstalil z 2013 na 2014
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9170:Změna třídění hladin v AutoCADu 2014.
Tip 9162:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2014.
Tip 14084:Podpora JavaScript API v AutoCADu a AutoCADu LT.
Tip 9232:VIPPo upgradu projektu na verzi Revit LT 2013 nebo 2014 dojde k poškození souboru.
Tip 2780:VIPJak nastavit jemnější zobrazení oblých objektů v Inventoru?
Tip 4599:Tečkované typy čar s přiřazenou tloušťkou se nevykreslí správně.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.