Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2751 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nezpevněná krajnice S11,5

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
janatapajovka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.led.2017
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace janatapajovka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nezpevněná krajnice S11,5
    Zasláno: 06.bře.2018 v 10:24
Dobrý den,
mám problém s nezpevněnou krajnicí u S11,5. Když zadám tloušťky vrstev, tak mi zmizí nezpevněná krajnice.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 74279/PŘ.PNG



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 74279/Tabulka_2018-03-06_10-23-04.PNG


Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 79
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.bře.2018 v 12:29
Dobrý den, když v konstrukci kliknete na nezpevněnou krajnici je okno s parametry prázdné nebo ne?

Doporučuji přeinstalovat Coutry kit.

Jaká verze Civilu toto dělá?

Zpět nahoru
janatapajovka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.led.2017
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace janatapajovka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.bře.2018 v 08:35
Dobrý den,

 Nene jsou tam vypsané, mám je zacílované na jízdní pruh.

 Používám Civil 2016, myslíte, že si mám stáhnout novější verzi Civilu nebo v tom to nebude?

 V příloze zasílám ještě fotku konstrukce.

 

Jestli Vám to nebude vadit, tak bych pak na Vás měl ještě otázku ohledně klopení.

 

Děkuji Vám za odpověď.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 74279/Tabulka_2018-03-12_08-35-08.PNG



Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 79
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.bře.2018 v 09:16
Dobrý den, zkuste sem nebo někam na úschovnu nahrát výkres.

Jaké tloušťky zadáváte? Není možné, že nemá pak krajnice geometrické řešení? Při tloušťce vrstvy třeba 0,8m by se to stát mohlo.

Zkuste přeinstalovat ten Country kit a uvidíte, jestli to pomůže, v konstrukci to vypadá, že je vše správně a Civil o podsestavě ví, takže bych chybu hledal jinde.
Zpět nahoru
janatapajovka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.led.2017
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace janatapajovka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.bře.2018 v 09:36
Tlouštku komunikace mám danou z geotechnického průzkumu, viz obrázek.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 74279/tloustky_vrstev.PNG



Zpět nahoru
janatapajovka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.led.2017
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace janatapajovka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.bře.2018 v 09:49
Odkaz na soubor:
http://www.uschovna.cz/zasilka/WO4XH985X4ST67TG-N37/" style="margin: 0px; padding: 0px; display: inline; float: left; width: 420px; font-size: 16px;">http://www.uschovna.cz/zasilka/WO4XH985X4ST67TG-N37/

Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 79
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.bře.2018 v 10:17
Dobrý den, kouknul jsem na ten výkres a opravdu je to chyba geometrická. Zřejmě v té krajnici není ošetřená nějaká podmínka a při určitých hodnotách zkrátka zkolabuje. 

Když jsem upravil parametry tloušťky vrstvy, tak se vzpamatovala.

Co potřebujete zadat za parametry? Zkusím to tam ještě nacvakat.
Zpět nahoru
janatapajovka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.led.2017
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace janatapajovka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.bře.2018 v 10:25
Děkuji jste moc hodný, tloušťky mám takovéto:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 74279/varianta_opravy.PNG


Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 79
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.bře.2018 v 13:47
Dobrý den, toto nastavení by mělo fungovat. V podsestavě krajnice pak mám nastaveno - minimální tloušťka krajnice na 0,15m

tu chybu nejsem aktuálně schopni nijak ošetřit. Musel by se na to podívat Autodesk :(


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 70644/nastav.png


Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8992:Jak vynechat mínus u sklonů vozovky v kótách příčných řezů?
Tip 6985:Podsestavy Civil 3D dle českých extravilánových norem.
Tip 5972:Správné klopení pláně krajnic při návrhu silnic v Civil 3D.
Tip 6080:VIPŘešení nefunkčnosti MapGuide 6.5 ve Windows 2003 SP2.
Tip 1939:VIPJak provozovat Inventor 5 a Inventor 5.3 na jednom PC?
Tip 5966:VIPProblém získání síťové licence AutoCADu či jiné aplikace na pomalé síti, VPN nebo WAN.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.