Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3729 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Změna názvu hladiny v blocích

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2188
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Změna názvu hladiny v blocích
    Zasláno: 28.bře.2019 v 11:29
Dobrý den všem
Kolega mi popisoval problém ...
Aplikace mu mu vyrobila blok A1, uvnitř je hladina B. Vše se chová jak má . Pak dostal příkaz od GP, aby všechny jeho hladiny měly předponu - např. "XX-".  OK , přejmenoval hladinu B na XX-B. dosud bez problému. Pak ale onu aplikaci časem použil znovu, a ona vygenerovala další bloky, ale s původním názvem vnořené hladiny - tedy B.
Je nějaká jednoduchá cesta, jak tu "novou" hladinu "B" v blocích přejmenovat opět na "XX-B" ?
Díky
J. Mantlík

Zpět nahoru
pavelstyl Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD Mech 2016, SE ST8 a NX 10
Stav: Offline
Bodů: 207
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace pavelstyl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.bře.2019 v 11:54
No přejmenovat asi nepůjde, protože ta XX-B už existuje.
Ale AutoCAD má příkaz LAYMRG, který umí sloučit hladiny. Vyberu hladinu B a sloučím ji do XX-B.
 
Pavel Štyl
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2188
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.bře.2019 v 12:34
Díky, jak jednoduché ...
Ale musí se vypsat správný název hladiny anebo jít na to přes pravé tlačítko ve správci hladin
J. Mantlík

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2426:Jak přebarvit blok vložený do výkresu?
Tip 178:Internal Error : !smio.cc@214 nebo !SMIO.CPP@217
Tip 6583:Hromadné přejmenování hladin (přidání předpony).
Tip 7037:Jak nahradit část bloků jiným blokem?
Tip 8952:VIPŘízení volby "Použít filtr hladin na panelu nástrojů Hladiny".
Tip 3139:VIPJak předefinovat standardní názvy hladin v AutoCADu Mechanical?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.