Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1350 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Autocad Architecture 2013 na Windows 10

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
radek.02 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.čvc.2013
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad architecture
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace radek.02 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Autocad Architecture 2013 na Windows 10
    Zasláno: 19.pro.2019 v 15:36
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s Autocad Architecture 2013 na Windows 10? Mám trvalou licenci a nechtěl bych o ni přijít pouze kvůli přechodu z Windows 7 na Windows 10.
Děkuji
Radek Soukup
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19074
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.pro.2019 v 16:09
To bohužel nepůjde, oficiálně kompatibilní s Win10 je až verze 2017. Je možné, že se vám ji podaří (s omezením) zprovoznit, ale většině uživatelů pak blbne licenční systém kvůli nekompatibilitě systémových modulů.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
radek.02 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.čvc.2013
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad architecture
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace radek.02 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2019 v 09:15
Děkuji za odpověď.
Hledal jsem na internetu a našel jsem, že existuje nějaký konvertor od firmy Longbow software na prevod CADu na Win10 za cca 250USD.
Slyšel jste o tom? Máte s tím někdo zkušenosti?

S pozdravem
Radek Soukup
Zpět nahoru
JDoubrava Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.kvě.2018
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 57
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JDoubrava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2019 v 09:40
Zkušenosti sám nemám ale zajímaly by mně. Podle mně to dělá to co by měl dělat sám Microsoft. Aby nové verze Windows byly zpětně kompatibilní. Četl jsem že někteří si ten Longbow chválí a některým to blbne. Není lepší rovnou zůstat se vším na starých verzích? S CADem i s Windows? Pokud vám tedy nevadí že nebude jejich údržba.
Zpět nahoru
radek.02 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.čvc.2013
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad architecture
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace radek.02 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2019 v 09:57
Určitě by to bylo nejjednodušší, ale přecházíme na Archicad 23 a ten nefunguje na Win7, ale na přechodnou dobu potřebuji fungovat na obou programech.Tím pádem jsem docela v pasti
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5418:Je AutoCAD kompatibilní s Windows Vista?
Tip 8094:Chybějící 2D pohledy, ZÁKLADNÍPOHLED v AutoCAD Architecture 2012.
Tip 8541:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2013.
Tip 8849:Kompatibilita AutoCADu for Mac s OS X 10.8 (Mountain Lion).
Tip 9510:Chyba po spuštění Inventoru - Průzkumník Windows přestal pracovat, nebo Chyba aplikace.
Tip 8743:MdiTab pro AutoCAD 2013


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.