Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2521 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inportovaný súboru - Vazby na zostavu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
HabaSK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 21.pro.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor2018
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace HabaSK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inportovaný súboru - Vazby na zostavu
    Zasláno: 07.led.2020 v 08:21
Dobrý deň,
mám niekoľko prvkov od dodávateľa vo formáte STEP - previedol som ich do Inventoru 2018 ak Súčati.
Do mojej Zostavy ich vložím, ale nastáva tu problém pri Väzbe. Importovaná Súčať sa dá zaväzbyť len jednou väzbou, pri použití druhej Inventor hlási chybu (Sestavu nelze vyřešit).
Vie niekto poradiť ako to zaväzbyť.
Ďakujem za každú radu.
Zpět nahoru
HabaSK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 21.pro.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor2018
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace HabaSK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2020 v 10:48
Nevie nik pomôcť ?  Smile
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1414
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2020 v 12:32
Může to být způsobeno tím, že importovaný model není úplně "rovný". Některé plochy, které vypadají rovnoběžné/kolmé, kolmé být nemusí na x-tém desetinném místě.
Jinak by to vazbit jít mělo.
Zpět nahoru
HabaSK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 21.pro.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor2018
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace HabaSK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2020 v 13:48
Ďakujem za odpoveď. Asi niečo robím niečo zle, mohol by som Vám poslať demo zostavu na konzultáciu?
Ďakujem.

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1929:VIPJak převést sestavu z Inventoru do AutoCADu?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 3675:VIPJak vyjmout některé komponenty z výpočtu těžiště sestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 2849:VIPJak v rohovém razítku IDW výkresu Inventoru snadno uvést celkovou hmotnost, objem sestavy nebo měřítko?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.