Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3862 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

PŘEJMENOVÁNÍ NÁZVU PARAMETRU

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 415
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: PŘEJMENOVÁNÍ NÁZVU PARAMETRU
    Zasláno: 07.led.2020 v 10:12
Je možné jednoduše přejmenovat název parametru pomocí i-Logicu?

Něco jako Parameter("STĚNA"Přejmenuj na Parameter("STENA"


Nyní tuto změnu provádím tak že vytvořím proměnné do krerých hodím hodnotu nebo i comment....
následně založím nový parametr do kterého nahraju hodnoty a pak následně původní parametr smažu.
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
krupicka Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 15.říj.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor HSM
Stav: Offline
Bodů: 112
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (3) Poděkování3   Citace krupicka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.led.2020 v 10:33
Následující kód iLogic to zvládne.

p = Parameter.Param("stěna")

p.Name = "stena"
Zpět nahoru
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 415
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.led.2020 v 10:54
Díky, už mi to funguje.
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4794:VIPPřejmenování serveru (PC) s Autodesk Vault server.
Tip 7195:VIPPo přejmenování počítače mi přestalo fungovat Obsahové centrum.
Tip 11597:Jak přejmenovat projekt v BIM 360 nebo Fusion Team?
Tip 1893:Jak přejmenovat položku browseru v Inventoru?
Tip 12362:Jak přejmenovat uzly prohlížeče sestavy či součásti zpět na název souboru?
Tip 4596:Přečíslování listů v projektu Architectural Desktopu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.