Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4435 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

aktualizácia windows 10 1909 , nejde revit

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
lukaskoh Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.dub.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2010
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukaskoh Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: aktualizácia windows 10 1909 , nejde revit
    Zasláno: 17.úno.2020 v 08:53
Zdravím
Windows 10 mi nanútil aktualizáciu 1909 a prestal mi po nej fungovať revit. Známemu sa to tiež stalo. Našiel na nejakom fóre návod, že má nainštalovať C++ a vymazať nejaké súbory . Nevedel mi to už ale konkrétne nájsť. Stalo sa to aj niekomu z Vás? prípadne neviete mi poslať návod ako to spraviť? 
Ďakujem
luki
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20092
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.úno.2020 v 09:55
Jakou verzi Revitu používáte? V uživatelském profilu máte uveden jen AutoCAD 2010. Nekompatibility plynoucí z aktualizací Windows bývají většinou vyřešeny v updatech a hotfixech pro daný CAD či BIM software.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2021, Revit ->2022
Stav: Online
Bodů: 3642
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.úno.2020 v 11:12
mám W10 Pro 1909 a běží mi R2017, 2018, 2019 i 2020, vše v posledních updatech.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12887:Po aktualizaci Windows 10 padá Inventor při ukončování.
Tip 12244:VIPLicenční chyba 0010.15, 0015.301 nebo 0015.111 - jak ji opravit?
Tip 7133:VIPChyba: Program AutoCAD nebo AutoCAD LT přestal pracovat (příčiny)
Tip 4511:VIPVíce než 10 TCP spojení na Windows workstation (FlexLM).
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 11534:VIPPo aktualizaci Windows 10 nejde přihlášení Vault - není možné najít služby správy dat na localhost


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.