Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2011 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

srafovanie problem

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
johny.alias Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: srafovanie problem
    Zasláno: 02.bře.2020 v 18:35
dobry den
permanentne mam problem so srafovnim 
napr. takto mi srafuje

pri tom niekde kde srafy vzniknu nieje ani uzavreta hranica apod a casto podobne nezmyslne mi to srafuje a niekedy mi to vysrafuje uplne mino objektu ktory srafujem

viete niekto ako opravit tento bug?
dakujem
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2248
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2020 v 19:41
Pravděpodobně máte nespojitou hranici šrafování.
POZOR! Autocad občas "vidí" nespojitost i tam, kde není - např NĚKDY třeba mezi úsečkou a obloukem - a to i když oblouk vznikl zaoblením mezi dvěma úsečkami ...
zkuste si šrafovanou oblast rozdělit na víc částí úsečkami (právě třeba vycházejícími z koncových bodů oblouku)
J. Mantlík

Zpět nahoru
johny.alias Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2020 v 20:14
v tomto pripade mam hranicu parkoviska ohranicenu krivkou

a aj tak mi seda srafa prenikne aj do hornej casti kde ju nechcem
nemam nejak zle nastavene nastavenia srafov alebo ako mi moze srafa preniknut z uravretej plochy krivky inde
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2021
Stav: Offline
Bodů: 268
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.bře.2020 v 08:27
Když začínáte šrafovat, je vidět na obrazovce celá oblast šrafování? Starší AutoCADy mají problém s detekcí hranice, pokud není vidět na obrazovce.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10527:VIPChyba "Windows Installer" při instalaci AutoCAD LT 2016 pod Win10.
Tip 8079:VIPUnhandled exception při spuštění Autodesk Simulation 2012.
Tip 5366:VIPJak zvýšit výkon renderingu v Revitu?
Tip 4256:VIPChyba 1935 (MSXML2) při instalaci AutoCADu.
Tip 10504:VIPChyba 1635 při instalaci Service Packu.
Tip 7345:VIPPrázdný nebo poškozený dialog nastavení uchopování (osnap settings) v AutoCAD Architecture.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.