Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2970 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

soubor nelze uložit

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2248
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: soubor nelze uložit
    Zasláno: 21.dub.2020 v 14:06
Zdravím
Volala mi kolegyně, že jí "ze dne na den" nejde uložit soubor s hláškou
"Jeden nebo několik objektů v tomto výkresu nelze uložit v určrném formátu. Operace nebyla dokončenna a nebyl vytvořen soubor"
Včera na tom normálně pracovala a uložila. Dnes soubor otevřela a přidala "pár čar, jiných entit a popisů" - a už to neuložila ...
Diag našel 2 chyby, oprava nepomohla
_Recover také nezabral
Pišblok taky nejde uložit

Je to sice Civil 2020, ale nebyly použity žádné civilovské funkce... (Vím, že civil si do dwg taky něco přidává, i když se civilovské funkce nepoužívají, ale to by tady neměl být ten problém)
Na souboru se dělá už několik let, nevím, v jaké verzi začal, ale určitě prošel přes 2017 a teď se na něm dělá v 2020
Podobně se chovaly soubory v 2017, pokud se do nich dostalo něco, co přešlo přes 2018 nebo 2019 (přeuložené do 2017). Ale tenhle soubor k 2021 "ani nečuchnul"
Mezitím nepomohlo ani "exporttoautocad2010)". Taky nic ...

Tušíte někdo, v čem by mohl být problém? Díky
J. Mantlík

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19266
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.dub.2020 v 14:14
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2248
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.dub.2020 v 14:23
Au, červenám se, mělo mne to napadnout hned jako první možnost
Kolegyně měla doma plný disk, na který chtěla ukládat
Děkuji
J. Mantlík

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3224:VIPChyba při uložení: dokument xxxx.dwg provádí příkaz
Tip 7155:VIPOdpojování síťových disků a mizení LAN souborů ve Windows XP.
Tip 7078:VIPNelze uložit dokument Inventoru.
Tip 6316:VIPInventor nemůže vytvořit objekty v paměti Direct3D.
Tip 2004:Kde jsou uloženy styly vyplnění (původně .RPF)?
Tip 1504:Jak uložit výkres z Mechanical Desktopu do formátu starší verze AutoCADu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.