Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2597 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nastavení výřezu "maximálně" (pro tisk)

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
michal@hadraba.cz Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.kvě.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad Civil 2016
Stav: Offline
Bodů: 19
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michal@hadraba.cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nastavení výřezu "maximálně" (pro tisk)
    Zasláno: 11.kvě.2020 v 22:54
Dobrý den,
používám ve výkresovém prostoru nastavení výřezu pro tisk maximálně. Někdy to funguje dobře, tedy nastaví se to kolem nakresleného rámečku výkresu, ale někdy to skočí úplně jinam, přestože že mimo rámeček žádné entity nejsou. Ani ve zmražených nebo vypnutých hladinách.
Samozřejmě se to dá obejít použitím volby "okno", ale zajímalo by mě proč to někdy funguje a někdy ne.

Díky,
Michal Hadraba
Majkl
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2021
Stav: Offline
Bodů: 250
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.kvě.2020 v 08:20
Nemáte ve výkrese třeba entity bod nebo jiné entity, který mají stejnou barvu jako pozadí?
Chová se stejně i "Zoom vše"? Zkoušel jste vybrat všechny entity (Ctrl+A) a pak odebrat oknem viditelné entity?
Zpět nahoru
JDoubrava Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.kvě.2018
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 57
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JDoubrava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.kvě.2020 v 08:31
Kdysi se mi stalo něco podobného. Zoom Extents vždycky odzoomoval někam do nekonečna. Pak se ukázalo že ten výkres pocházel z nějakého Cadkonu nebo z čeho a byl tím poškozený.
Zpět nahoru
michal@hadraba.cz Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.kvě.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad Civil 2016
Stav: Offline
Bodů: 19
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michal@hadraba.cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.kvě.2020 v 08:33
Dal jsme zoom vše a nikam to neuteklo. Zkoušel jsme oknem vybrat všechno mimo to okno a nic tam nebylo (při výběru i neviditelného objektu se ukáží ty modré terčíky).
Jo a zoom extens (zoom vše) skáče někam do háje přesně u výkresů, které nepocházejí z Autocadunebo jsou jinak zadělané, ale to je jiná písnička. To lze hravě odstranit pokud ten výkres zkopírujete příkazem Wblock do nového.
Majkl
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 645:Při přepnutí z výkresového prostoru do plovoucího výřezu se měřítko tohoto výřezu změní na "zaplnit". Proč?
Tip 2679:Kolik paměti je optimální mít v plotru HP DesignJet 500 pro tisk CAD výkresů formátu A0 a kolik paměti lze do plotru přidat maximálně?
Tip 343:VIPProblém tisku - nesprávně oříznuté texty ve výřezech AutoCADu 2000.
Tip 3918:Nedaří se mi na HP DesignJet vytisknout plakát delší než cca 138cm (54").
Tip 1202:Ploter HP DesignJet 5000 hlásí "Out of disk space" při zpracování tiskové úlohy v PostScriptu.
Tip 2082:VIPJak omezit čerpání síťových licencí pro určité uživatele/oddělení?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.