Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Spojení dvou 3D křivek |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2491 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 07.bře.2022 v 16:31 |
Zkuste posunout koncový bod jedné křivky do odpovídajícího koncového bodu druhé křivky (u 2D to funguje, ale u 3D křivky jsem to nezkoušel )
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
nikvyp ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 04.led.2020 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2021, Revit 2019, Civil 3D 2021 Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrý den,
nedaří se mi spojit dvě 3D křivky pomocí SPOJ ani SPOJKŘIVKY. Vždy mi vyskočí: "0 objektů spojeno. Pro X objektů zrušeno." Poradíte mi, prosím, co dělám špatně? Snažím se spojit vrstevnice - mají shodnou výšku, ale částečně se někde překrývají. Jak to případně optimálně řešit? Děkuji za rady. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.