Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3305 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Scia a Revit

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bielko Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 07.lis.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad, Revit 2011
Stav: Offline
Bodů: 499
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bielko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Scia a Revit
    Zasláno: 29.bře.2022 v 12:30
Pozdravujem Vás. 
Prosím Vás, statik mi poslal súbor IFC zo Scie a súbor *.r2s
Máte so súborom r2s skúsenosti?
Moja otázka znie. On mi poslal oceľové prvky z výpočtového programu, ja si to chcem vložiť do Revitu, polohovo si ich upraviť a poslať mu to nazad ako IFC
Musím si to sám premodelovať alebo viem pracovať aj s jeho prvkami z jeho IFC čo mi poslal alebo z druhého súboru? Doteraz som si to pracne vždy premodeloval. 

Ďakujem   
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20618
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.bře.2022 v 07:54
Můžete naimportovat přímo IFC. To má ale omezení, že se bude jednat o "mrtvou hmotu", nebo ať partner zkusí doplněk pro Scia: https://help.scia.net/15.0/en/trx/importexport/revitlink1-index.htm
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
bielko Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 07.lis.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad, Revit 2011
Stav: Offline
Bodů: 499
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bielko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.bře.2022 v 09:54
Ďakujem. 
Kolega mi vyexportoval zo Scie ten súbor 2rs ale ak nemám ja ten doplnok asi to neviem otvoriť.
Je iba cesta premodelovania keď statik nerobí v revite?

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 5514:Statika pro CAD modely.
Tip 12621:Jak zadat rozměry v Revitu v jiných jednotkách?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.