Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2600 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Autocad nesprávne robí PLT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
cvirikovec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 90
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cvirikovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Autocad nesprávne robí PLT
    Zasláno: 25.dub.2022 v 07:21
Ahojte, neviem či ste sa už s tým stretli ale:
Mám(e) preddefinované rozmery pre PLT súbory a tak normálne sme si vytvorili súbory s tlačiarňami na tieto rozmery. 
Od minulej stredy ako keby Autocad nezobral rozmer a natočenie výkresu ale urobí vždy len A4, aj keď v náhľade je všetko v poriadku. ako keby nevedel tú tlačiareň zapracovať.


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20618
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.dub.2022 v 07:40
Přes PLOT nebo přes PUBLISH? Jaká verze AutoCADu a v jakém OS?
Tvorba náhledu je už hodně blízko finálnímu výstupu, opravdu je tam rozdíl? Mají ty PLT soubory správný datum?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
cvirikovec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 90
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cvirikovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.dub.2022 v 08:05
Aj na priamo aj cez Publish. 
Skúšali sme to na iných počítačoch takže to je chyba len u mňa.
Autocad Map 3D 2018.
Ano tiež sme tomu neverili ale náhľad je v poriadku. 
Súbor má správny názov aj dátum.

Čo je zaujímavé keď dám ten istý súbor cez Publish urobiť PDF tak to PDF  urobí správne



Upravil cvirikovec - 25.dub.2022 v 08:11
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20618
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.dub.2022 v 13:17
V tom případě bych hledal chybu v konkrétním Windows driveru tiskárny (verzi, nastavení).
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
cvirikovec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 90
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cvirikovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.kvě.2022 v 09:17
Takže sa to konečne podarilo vyriešiť.
Nebola to chyba Cadu, ale prebehla nejaká úžasná aktualizácia Windowsu a táto poupravovala.
riešili sme to tak, že sme museli odinštalovať všetky tlačiarne a postupne ich znova naištalovávať. 
Na jednej sme následne museli použiť starší driver a ta dááá ide to  :D
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20618
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.kvě.2022 v 11:36
Díky za zprávu, může pomoci případným dalším "obětem".
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2166:VIPProč někdy AutoCAD vytvoří podstatně větší .PLT soubor pro tisk?
Tip 2598:VIPProč je PLT soubor z AutoCADu 2000i/2002 nebo LT najednou podstatně větší?
Tip 3895:VIPTisk souborů PLT (HPGL/2), CALS, TIFF, ad. na DesignJet 100/120/130.
Tip 4697:Revit - tisk do PLT souboru.
Tip 450:VIPProč má výkres tištěný na HP DesignJet 1050 z Novellu nesprávnou paletu?
Tip 1037:Generuje vám AutoCAD 2000i delší PLT soubory pro vykreslování než předchozí verze?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.