Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Hromadný export a import Vlastností výkresu |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
still_wolf ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 08.dub.2010 Lokalita: ČR (LB) Používám: žádnou Stav: Offline Bodů: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 08.čer.2023 v 15:16 |
Dobrý den,
omlouvám se, že opět otravuji, ale měl bych na Vás další prosbu ohledně Vlastností výkresu (Soubor->Pomůcky->Vlastnosti výkresu). Mám přes 100 výkresů a potřebuji do každého výkresu z nich (dle požadavků klienta) vypsat unikátní údaje (e.č., ID, GPS, úsek). Neznáte někdo postup nebo nevíte někdo o nějakém způsobu, jak toho docílit? Úplně dokonalé by bylo, kdyby se to dalo udělat prostřednictvím Excelu, kde by jednotlivý řádek plnil konkrétní výkres :-)
PS: Narazil jsem na příkaz PROPULATE, který nejspíš umí plnit Vlastnosti jen pro jeden konkrétní výkres nebo hromadně vložit stejné údaje do všech výkresů. Nic lepšího se mi nepodařilo najít a proto jdu za Vámi s prosbou o pomoc. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PROPULATE jde použít hromadně, např. pomocí ScriptPro, ale musely by se přepínat šablony načítání. Jednodušší bude možná použít utilitu DWGprop (viz Download), opět v kombinaci se ScriptPro. Nebo nejprve naplnit požadované parametry z Excelu do nějakého bloku ve výkresu (např. do roh.razítka), pomocí aplikace DWGtext, a poté je přenést do vlastností
Anebo vyzkoušejte náš nový nástroj DWGpropsCSV - interpretuje tabulku z Excelu.
|
|
![]() |
|
IPíša ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 28.led.2013 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Autocad Stav: Offline Bodů: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ten DWGpropsCSV je skvělá aplikace! Škoda, že jsem ji neměl zhruba před měsícem, když jsem potřeboval nastavit vlastnosti asi v 80 souborech.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,642 sekund.