ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Jak novinky řešení Autodesk a ARKANCE ovlivní budoucnost stavebnictví
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoLiteratura a jedna žádost o radu.

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukas Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.kvě.2005
Stav: Offline
Bodů: 11
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Literatura a jedna žádost o radu.
    Zasláno: 15.kvě.2005 v 19:26
Dobrý den ,použili jste při  své snaze o porozumění v autoCADu nějakou odbornou publikaci?Napište prosím Vás která z publikací (jestli ste teda nějakou četli a nejste samouci) vás oslnila a kterou jste použili k dosažení mistroství.Já osobně přemítám nad koupi knihy od Georga Omury-AutoCAD 2002 a nevím jestli to bude dobrá koupě.Prý patří k nejlepším publikacím na trhu.Chtěl bych vědět jestli tato kniha nebude ztrátou peněz ,když pojednává o starším výrobku a jestli využiju rady v ní obsažené k práci s novými autoCADy.Rád si přečtu vaše odpovědi a předem děkuji.

Upravil Lukas
Zpět nahoru
prochaska Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.kvě.2005
Lokalita: Czech Republic
Bodů: 81
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.kvě.2005 v 20:28

Já jsem si ji opatřil a moc moudrý z toho nejsem. Je tam popsané jak udělat určité věci ale naprosto postrádám nějaká doporučení ohledně metodiky práce a popis základních principů na kterých je AutoCAD postaven. Přitom právě tohle jsem se chtěl dozvědět než vůbec začnu uvažovat jestli si mám AutoCAD (nebo nějaký jiný CAD) koupit (dosud jsem ještě z žádným CADem vůbec nic nedělal, zato jsme pořádně zkažený nesprávnými návyky z CorelDraw :-) , který mi ovšem pomalu přestává stačit).

Aleš Procháska
Zpět nahoru
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
BricsCAD, Cadkon MEP
Bodů: 720
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.kvě.2005 v 06:39

Omuru mám, a mohu říct, že jsem s touto knížkou naprosto spokojen. Podle této knížky jsem třeba jako samouk nakreslil celý rodinný domek ve 3D i s rendrováním.

V práci máme Mistrovství v AutoCADu, to také není špatná knížka.

Důležité je, aby v knížce byly řešené vzorové příklady (na CD), na kterých si všechno dokážete vyzkoušet.

Jiří Macháček

BricsCAD, Cadkon MEP
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8912:VIPPo instalaci CAD aplikace vyskakuje okno s žádostí o připojení.
Tip 6783:Převod licence Autodesk software na jiný subjekt.
Tip 6465:Problém aktivace AutoCADu - vypisuje: chyba 312
Tip 9037:Šroubovice - kroucený dvoudrát v Inventoru.
Tip 6394:VIPSdílený souřadnicový systém AutoCAD-Revit (principy, postupy, tipy).
Tip 11208:Nesprávná verze Vault klienta - chyba licence.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,176 sekund.