Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() Zasláno: 17.led.2013 v 12:55 |
Včera som si všimla, že neviem v MS Word 2010/Eng pod Win7/64bit/Eng štandartným spôsobom napísať písmená ď ani Ď (Cez Clipboard to ide vložiť). Taktiež, keď stlačím na klávesnici mäkčeň a spoluhlásku, prestanú mi fungovať aj klávesy š,č,ť,ž (nenapíše sa vôbec nič) až kým nestlačím klávesu s písmenom, ktoré môže mať aj dĺžeň (ľ a všetky samohlásky a,e,i,y,....), potom mi začnú fungovať aj klávesy š,č,ť,ž.
Vie to prosím niekto s Win7/64bit a Office 2010 odskúšať, či je to záležitosť anglickej verzie, alebo bug vo Worde 2010 pod Win7? V ostatných aplikáciách mi to funguje úplne normálne (Excel, Outlook, Notepad, AutoCAD...) Ďakujem za ochotu.
|
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24 Stav: Offline Bodů: 1273 |
![]() |
Dobry den,
odzkouset to bohuzel ed neumim... :-( A predtim Vam to fungovalo? - Jak pisete, tak predpokladam ze asi nevite :-)... Neinstalovala jste mezitim nejake apps (aktualizace apod.) - pak bych zkusil "vratit system" na predchozi bod obnoveni... Neprovadela ste nahodou update ovladacu na nejake Logitech zarizeni (onen jejich SetPoint...)?
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 21, 24 RVT 21, 24 Win 10, 11 x64 |
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Nový notebook mám od novembra 2012 a teda aj kombináciu Win7+Office 2010. Neinštalovala som nič, čo by mohlo spôsobiť problém a úprimne Ď ani ď som za skoro tri mesiace vo Worde nepotrebovala napísať až včera. (Možno ho časom zrušia aj v slovenčine :) V ostatných aplikáciách mi to funguje úplne normálne.
|
|
![]() |
|
KoudelkaJiri ![]() Diskutér ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.říj.2012 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Revit Stav: Offline Bodů: 40 |
![]() |
Přesně toto se mi před časem stalo. Je zajímavé, že to Ď nelze napsat pouze jako první znak. Jako druhý a další už by to mělo fungovat. Nešlo to ani v dalších programech Office využívajících textový modul (např. psaní mailu v Outlooku)
Příčinou byla doinstalovaný doplněk modelu COM do Outlooku pro spolupráci s mobilem. Teď už si nevzpomenu na jméno. Stačilo tento doplněk pouze zakázat a už to fungovalo (nemusel se ani odinstalovávat). Proto doporučuji podívat se, jaké doplňky se buď do Wordu nebo Outlooku v poslední době instaloval a postupně je zakázat a ověřit funkčnost. Nastavuje se to přes "Soubor/Možnosti/Doplňky/Spravovat doplňky modelu COM-Přejít" a tam je pomocí zatržítek zakázat. |
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
(Logitech mám len myšku). Nefunguje mi to ani na externej (chicony) ani na notebookovej klávesnici (HP).
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ďakujem mnohokrát. Problém vyriešený :)
Odskúšala som všetky COM Add-Ins a našla som vinníka: "Soubor/Možnosti/Doplňky/Spravovat doplňky modelu COM-Přejít" bol to PDFComplete (ako jediný zo všetkých) a nebolo treba ani reštartovať. Ďakujem.
|
|
![]() |
|
KoudelkaJiri ![]() Diskutér ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.říj.2012 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Revit Stav: Offline Bodů: 40 |
![]() |
Není zač, jsem rád, že to pomohlo
![]() |
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Na tomto fóre sa mi veľmi páči, že tu nájdem vždy odpoveď. Tentokrát sa to dokonca netýkalo ani CAD aplikácie.
![]() ![]() |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,320 sekund.